Budinca cu taitei si branza
Numar de portii: 6
Compozitie
► paste fainoase (spirale– 500g)
► 1 pliculet zahar vaninilat
► 1 lingurita coaja rasa de lamaie
► 500 g branza de vaca sarata
► 200 g branza de vaci
► un pahar mare de iaurt
► 4-5 oua
► 200g margarina Unirea
► 3 linguri zahar
Se fierb pastele timp de 8 minute, dupa care se scurg si se pun intr-o tava de tip yena, unsa cu margarina. Se amesteca cele doua tipuri de branza cu zaharul vanilat, zaharul, coaja de lamaie si 3 oua. Amestecul se incorpozeaza in paste. Peste aceasta compozitie se bat 2 oua amestecate cu iaurt. Se coace la foc potrivit timp de 40 min, tava se aseaza pe treapta a doua a cuptorului.
Este extrem de buna si de satioasa. Se poate servi drept garnitura pentru diverse preparate din carne.
Reteta Magica de: Ane Ionita
Postat de: FemeiaStie Duminică, 28 Noiembrie 2010
retete culinare, budinca de taitei si branza, budinca de paste cu branza
S-ar putea sa va intereseze si:
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
De acelasi autor:
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
comentarii:
- Transformarea pielii cu retinal: ingredientul de 10 ori mai puternic decat retinolul
- Top 5 motive pentru care anvelopele de vara Barum sunt o alegere excelenta
- Cum sa-ti rambursezi creditul mai rapid: strategii eficiente
- Ce sa porti la o conferinta de afaceri: idei de tinute office chic
- Costul fatetelor dentare: cum poti sa iti planifici financiar pentru un zambet perfect?