Retete. Dovleac prajit, tras in unt si condimente
Retete la cuptor. Pentru ca ploile stau pe la colturi, iar atmosfera de toamna s-a cam instalat, iti oferim o reteta delicioasa, usoara si sanatoasa pentru masa de astazi.
Ingrediente
1 dovleac mic, sare si piper atat cat consideri necesar, 110 g de faina, 56 g de unt
Mod de preparare
Taiati dovleacul in jumatate si scoateti semintele, decojindu-l. Taiati in bucatele dupa bunul plac. Apoi asezati intr-un bol circa 1 kg de dovleac, taiat bineinteles cubulete si adaugati condimente dupa cum doriti. Adaugati faina si amestecati pana ce se raspandeste uniform faina pe bucatile de dovleac.
Topiti untul intr-o tigaie adanca la foc la mediu. Adaugati dovleacul si gatiti, amestecand cu grija pana ce devine auriu si fraged.
Poti servi cu paine proaspata sau cu paine prajita. Pofta buna!
Postat de: Sorina-Corneanu Luni, 24 Septembrie 2012
retete dovleac, retete toamna
S-ar putea sa va intereseze si:
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
De acelasi autor:
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
comentarii:
- 3 modalitati de a optimiza spatiul de lucru de acasa
- Beneficiile otetului de mere: utilizari in bucatarie si sanatate
- Secretele unei petreceri reusite: 5 reguli de care sa tii cont
- Tipuri de saltele pentru anumite categorii de oameni si/sau obiceiuri de dormit
- Sanatatea cerebrala: care sunt investigatiile care ajuta in evaluarea acesteia?