Termeni si Conditii

Termeni generali de utilizare a site-ului www.femeiastie.ro, denumit in continuare FemeiaStie.ro. Acesti Termeni si Conditii au valoarea unei conventii incheiate intre reprezentantul legal al FemeiaStie.ro, in calitatea sa de proprietar si administrator al FemeiaStie.ro si orice persoana fizica sau juridica (denumita in continuare Utilizator) care viziteaza / acceseaza / utilizeaza FemeiaStie.ro.

Neacceptarea a oricarei prevederi din Termenii si Conditiile ce sunt mentionate pe aceasta pagina atrage obligatia Utilizatorului respectiv de a inceta vizitarea / accesarea /utilizarea FemeiaStie.ro.

Accesarea / vizitarea / utilizarea in continuare a oricarei pagini/ sectiuni sau parte componenta a FemeiaStie.ro reprezinta o acceptare in totalitate si neconditionata a tuturor mentiunilor din prezentii Termeni si Conditii.

Numim in continuare Continut Site (sau Continut) orice face referire la informatii, texte, mesaje, imagini, simboluri, fisiere video si fara a se limita la acestea care sunt transmise in newsletterele FemeiaStie.ro si / sau publicate si afisate pe www.femeiastie.ro. De asemenea, numim in continuare terte persoane orice redactor/ editor, partener, client, collaborator, utilizator (si fara a se limita la acestia) ai FemeiaStie.ro.

In momentul in care Utilizatorul se inscrire cu adresa de e-mail la Newsleter, este de accord cu acesti Termeni de utilizare a site-ului, indiferent de sectiunea pe care o viziteaza in site sau de actiunile pe care doreste sa le intreprinda prin intermediul paginilor FemeiaStie.ro. De asemenea, Utilizatorul accepta ca, pe viitor, acesti Termeni si Conditii sa fie modificati fara vreun anunt in prealabil. Accesul Utilizatorului la acest site reprezinta acordul cu Termenii de utilizare prezentati aici. Accesul neautorizat, distributia, reproducerea, copierea, retransmiterea, publicarea, vanzarea, utilizarea comerciala sub orice forma sau oricare alt tip de preluare a unei parti din site-ul FemeiaStie.ro (fara a se limita la aceasta) a continutului, serviciilor si a tot ce apare pe acest site este strict interzisa, putand fi efectuata doar cu acordul scris al FemeiaStie.ro.

FemeiaStie.ro este un site in limba romana – un portal interactiv complex, caruia i se aplica urmatorii termeni de utilizare, ce vizeaza in intregime (si fara a se limita la acestea): textele, imaginile, uneltele interactive, produsele digitale, logo-ul, sloganul, web design-ul, interviurile, recomandarile si concursurile lansate pe site.

Nota de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal

Conform legii nr. 677 / 2001 referitoare la protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, lege modificata si completata prin legea nr. 506 / 2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, va asiguram ca datele pe care ni le furnizati (ex. adresa de e-mail etc) vor fi administrate numai in scopurile specificate. Prin acesti Termeni si Conditii, va aducem la cunostinta faptul ca datele personale pe care le furnizeaza Utilizatorii acestui site sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor de internet, a informatiilor, a serviciilor de publicitate si marketing, precum si a serviciilor de statistica si pot fi comunicate doar partenerilor contractuali ai FemeiaStie.ro.Pentru mai multe detalii privind protectia datelor, click aici. Pentru detalii privind politica de cookies, click aici.

Mentionam ca utilizatorii au dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale care ii privesc si sa solicite stergerea lor. Acest lucru o pot face printr-un simplu mesaj trimis catre contact[at]femeiastie.ro. Conform legii nr. 677 / 2001 referitoare la protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, lege modificata si completata prin legea nr. 506 / 2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, vaasiguram ca datele pe care ni le furnizati (ex. adresa de e-mail etc) vor fi administrate numai in scopurile specificate. Prin acesti Termeni si Conditii, va aducem la cunostinta faptul ca datele personale pe care le furnizeaza Utilizatorii acestui site sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor de internet, a informatiilor, a serviciilor de publicitate si marketing, precum si a serviciilor de statistica si pot fi communicate doar partenerilor contractuali ai FemeiaStie.ro.

Mentionam ca utilizatorii au dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale care ii privesc si sa solicite stergerea lor. Acest lucru o pot face printr-un simplu mesaj trimis catre contact[at]femeiastie.ro.

Limitarea raspunderii site-ului

FemeiaStie.ro nu isi asuma obligatia si nu garanteaza pentru Continutul de pe site, pentru continutul oferit de terte persoane (parteneri, clienti), pentru continutul si materialele oferite de redactorii – editorii sai ori de utilizatorii site-ului. De asemenea, FemeiaStie.ro va asigura ca echipa noastra face toate eforturile pentru a asigura acuratetea datelor si va incerca sa corecteze erorile, omisiunile cat mai curand posibil.

Fiecare redactor / editor si/ sau utilizator (ale carui articole / materiale / poze sunt publicate pe FemeiaStie.ro) raspunde exclusiv in fata legii pentru legalitatea continutului articolelor si drepturile de autor ale textului si pozelor trimise catre FemeiaStie.ro spre publicare si care au fost publicate pe www.femeiastie.ro.

Continutul furnizat catre terte persoane sau entitati private sau publice (redactori/editori, parteneri, clienti si fara a se limita la acestia) si publicat pe www.femeiastie.ro cu sau fara titlu publicitar poate sau nu face parte obiectul unui contract intre FemeiaStie.ro si acele terte persoane sau entitati private ori publice. FemeiaStie.ro nu are vreo responsabilitate in nicio masura asupra Continutului furnizat de catre terte persoane, indiferent daca acesta este cu titlu publicitar sau nu, indiferent daca FemeiaStie.ro a avut sau nu un contract cu aceste terte persoane sau entitati publice ori private. De asemenea, FemeiaStie.ro nu are vreo responsabilitate asupra continutului paginilor/site-urilor la care se face trimitere din interiorulwww.femeiastie.ro.

Orice Continut furnizat de catre terte persoane (redactori/editori, parteneri, colaboratori, clienti, utilizatori si fara a se limita la acestia) nu trebuie sa contina un limbaj obscen sau vulgar, texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste ori care ar putea discrimina orice persoana in orice mod, sau care ar incalca alte drepturi si libertati ale unor terte persoane potrivit legislatiei in vigoare. FemeiaStie.ro este absolvita de orice raspundere in fata legii, in cazul incalcarii acestei reguli de catre tertele persoane.

Reprezentantii FemeiasStie.ro nu se fac responsabili in niciun fel de inadvertentele, omisiunile sau erorile sau drepturile de autor pentru informatiile furnizate de catre partenerii, clientii, redactorii sau utilizatorii sai.De asemenea, reprezentantii FemeiasStie.ro nu se fac responsabili in niciun fel pentru drepturile de licenta sau de copyright pentru imaginile / pozele oferite de catre partenerii, clientii, redactorii sau utilizatorii sai.

Drepturile patrimoniale de autor asupra informatiilor, textelor, mesajelor, imaginilor, fisierelor video etc publicate de redactorii/ editorii, utilizatorii, partenerii sau clientii Femeiastie.ro sunt transferate asupra FemeiaStie.ro de indata ce acestea sunt publicate pe www.femeiastie.ro. Din momentul publicarii/ afisarii acestora pe www.femeiastie.ro redactorii/ editorii, utilizatorii, partenerii sau clientii Femeiastie.ro continua sa detina drepturile morale de autor asupra lor (implicit au dreptul de a folosi acel continut - informatii, texte, mesaje, imagini, fisiere video – in orice mod doresc).

Prin publicarea / afisarea oricarui Continut (informatii, texte, mesaje, imagini, fisiere video si fara a se limita la acestea), redactorii/ editorii, utilizatorii, partenerii sau clientii Femeiastie.ro acorda FemeiaStie.ro o licenta limitata, non-exclusiva de folosi, modifica, arata in mod public, copia si distribui.

Autorizatia / licenta de utilizare, modificare, copiere sau distribuire a continutului oferit de redactorii/ editorii, utilizatorii, partenerii sau clientii Femeiastie.ro pentru reprezentantii FemeiaStie.ro este non-exclusiva (deci ei au libertatea de a acorda autorizatii in privinta continutului si altcuiva in afara de FemeiaStie.ro), este lipsita de costuri / taxe aferente dreptului de autor (intelegandu-se prin aceasta ca FemeiaStie.ro nu are nicio obligatie sa plateasca vreo taxa pentru folosirea Continutului oferit de redactorii/ editorii, utilizatorii, partenerii sau clientii Femeiastie.ro, cesionabila (astfel incat FemeiaStie.ro poate utiliza partenerii, afiliatii, precum si retelele de distribuire a continutului pe Internet, cu scopul furnizarii serviciilor oferite de FemeiaStie.ro).

Orice persoane (redactori/editori, utilizatori, parteneri, clienti si fara a se limita doar la ei) care expediaza in orice mod Continut (text, imagini, mesaje, fisiere video, simboluri si fara a se limita doar la acestea) catre FemeiaStie.ro isi asuma obligatia de a nu prejudicia in niciun mod drepturile de autor pe care o terta persoana sau entitate publica ori privata le-ar putea invoca in legatura cu Continutul transmis in orice mod catre FemeiaStie.ro.

Orice persoane (redactori/editori, utilizatori, parteneri, clienti si fara a se limita doar la ei) care expediaza in orice mod Continut (text, imagini, mesaje, fisiere video, simboluri si fara a se limita doar la acestea) catre FemeiaStie.ro inteleg si accepta ca incalcarea in orice mod a acestei obligatii mai sus mentionate nu poate trage la raspundere in niciun fel reprezentantii FemeiaStie.ro, ci numai raspunderea persoanelor sau entitatilor publice ori private respective (care transmit Continutul respectiv).

Redactorii/ editorii, utilizatorii, partenerii sau clientii Femeiastie.ro garanteaza, deci isi asuma obligatiile urmatoarele:
 • sa detina Continutul oferit de ei si afisat sau publicat pe www.femeiastie.ro sau sa detina in orice mod dreptul de a garanta FemeiaStie.ro licenta limitata, non-exclusiva de folosi, modifica, arata in mod public, copia si distribui Continutul respectiv
 • publicarea sau afisarea Continutului in cadrul www.femeiastie.ro nu violeaza drepturile de publicitate si marketing, drepturile de autori, drepturile contractuale, drepturile de intimidate sau orice alte drepturi ale oricarei persoane sau entitati publice ori private.
 • sunt obligati sa plateasca orice drepturi de autor, taxe si orice alte sume de bani datorate oricarei persoane sau entitati publice ori private, cauzate de afisarea sau publicarea vreunui Continut (informatii, texte, mesaje, imagini, fisiere video si fara a se limita la acestea) oferit de catre ei (redactori/ editori, utilizatori, parteneri sau clienti) FemeiaStie.ro.

Modificarea Termenilor si Conditiilor

FemeiaStie.ro are dreptul de a modifica oricand si in orice mod oricare dintre prevederile de mai sus, partial sau integral, fara nicio notificare prealabila fata de redactori/editori, parteneri, clienti sau utilizatori.

Orice modificare este acceptata deplin si in mod neconditionat de orice Utilizator al FemeiaStie.ro, prin simplu fapt ca utilizeaza/ acceseaza/vizualizeaza FemeiaStie.ro oricand dupa realizarea modificarii.

Neacceptarea oricarei modificari obliga Utilizatorul sa inceteze de indata a mai accesa/utiliza/ vizualiza FemeiaStie.ro.

Forta Majora

FemeiaStie.ro nu poate fi facuta responsabila pentru suspendarea www.femeiastie.ro sau pentru nicio eroare in continutul furnizat de www.femeiastie.ro rezultatate direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa FemeiaStie.ro. Aceasta exonerare include (dar nu se limiteaza la): erorile de functionarea echipamentului tehnic al FemeiaStie.ro, erorile de afisare a www.femeiastie.ro datorate problemelor survenite la terte entitati cu care FemeiaStie.ro colaboreaza/ are contracte (spre ex., furnizorul de hosting), lipsa conexiunii la Internet, virusi informatici, cauze naturale (spre ex., cutremure, razboaie) etc.

Legea care guverneaza prezentul acord Termeni si Conditii. Litigii

Drepturile si obligatiile partilor, impuse in prezentul acord Termeni si Conditii, precum si toate efectele juridice pe care le produce acest acord vor fi interpretate in baza legii romane in vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi adus spre solutionare in fata instantei judecatoresti romane.

Care este varsta ta, cititoare a portalului www.femeiastie.ro?

 • - 10 ani
 • 11 - 14 ani
 • 15 - 18 ani
 • 19 - 24 ani
 • 25 - 30 ani
 • 31 - 35 ani
 • 36 - 40 ani
 • 41 - 45 ani
 • 46 - 50 ani
 • 50 + ani

vezi rezultate