Legume cu peste
Daca esti vegetariana si preferi mancarurile mai usoare, cu putine calorii, sanatoase dar in acelasi timp consostente, atunci aceasta reteta te va interesa cu siguranta.
Urmeaza modul de preparare pe care ti-l propunem mai jos si te vei bucura de o gustare usoara, sanatoasa si in acelasi timp consistenta.
Ingrediente
► o punga cu amestec de orez, ciuperci si legume asortate
► o punga de peste (preferabil file de cod norvegian)
► o bucata de cascaval
Mod de preparare
Se caleste amestecul in ulei foarte incins circa 5 minute, apoi se pune apa cat sa acopere amestecul si se lasa circa 10 minute (pana absorb apa) sa fiarba in tigaie.
Pestele se decongeleaza si se pune intr-o tava cu putin ulei, in mirodenii si se lasa aproximativ jumatate de ora la cuptor, la foc foarte mic.
Amestecul de legume se transfera apoi intr-un vas, se razuie cascaval deasupra si se baga la cuptor circa 15 minute pana ce cascavalul se topeste.
Apoi scoateti preparatul final, adaugati deasupra feliilor de peste cate o felie de lamaie si serviti!
Pofta buna!
Postat de: Sorina-Corneanu Miercuri, 22 Decembrie 2010
preparate, peste, reteta, peste file, retete culinare, retete-la-cuptor
S-ar putea sa va intereseze si:
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
De acelasi autor:
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
comentarii:
- Descopera rolul fiecarui produs necesar manichiurii cu gel UV! Iata ce trebuie sa stii
- Atacurile de panica si anxietatea. Cum le depasim?
- Reduceri de zeci de mii de lei la abatitoare performante, in regim outlet!
- 7 lucruri de care ar trebui sa scapi atunci cand iti decorezi casa
- 5 facilitati oferite de stat, de care poti beneficia pentru firma ta