Legume cu peste
Daca esti vegetariana si preferi mancarurile mai usoare, cu putine calorii, sanatoase dar in acelasi timp consostente, atunci aceasta reteta te va interesa cu siguranta.
Urmeaza modul de preparare pe care ti-l propunem mai jos si te vei bucura de o gustare usoara, sanatoasa si in acelasi timp consistenta.
Ingrediente
► o punga cu amestec de orez, ciuperci si legume asortate
► o punga de peste (preferabil file de cod norvegian)
► o bucata de cascaval
Mod de preparare
Se caleste amestecul in ulei foarte incins circa 5 minute, apoi se pune apa cat sa acopere amestecul si se lasa circa 10 minute (pana absorb apa) sa fiarba in tigaie.
Pestele se decongeleaza si se pune intr-o tava cu putin ulei, in mirodenii si se lasa aproximativ jumatate de ora la cuptor, la foc foarte mic.
Amestecul de legume se transfera apoi intr-un vas, se razuie cascaval deasupra si se baga la cuptor circa 15 minute pana ce cascavalul se topeste.
Apoi scoateti preparatul final, adaugati deasupra feliilor de peste cate o felie de lamaie si serviti!
Pofta buna!
Postat de: Sorina-Corneanu Miercuri, 22 Decembrie 2010
preparate, peste, reteta, peste file, retete culinare, retete-la-cuptor
S-ar putea sa va intereseze si:
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
De acelasi autor:
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
comentarii:
- Cele mai elegante ceasuri de dama in 2025: modele care cuceresc scena fashion
- Contraindicatiile RMN: cand si de ce nu este indicat
- Cele mai frumoase plaje din Aruba: unde sa te relaxezi pe nisipul alb
- Curatarea pardoselilor din gresie, lemn si beton: ce detergent folosesti?
- Procedurile legale pentru import/export folosind containere maritime