Reteta canelloni cu pui
Una dintre retetele culinare satioase! Un pranz delicos si rapid pentru cei pretentiosi! Pofta buna!
Ingrediente reteta:
200 gr canelloni, 500 gr carne de pui fiarta, 250 gr rosii la cutie, 250 gr smantana, 2 cepe mici, 3 cepe verzi, 2 morcovi, ½ pahar de vin, 1 ou, ulei de masline, 50 gr parmezan ras, 100 gr mozzarella, 1 legatura patrunjel.
Mod de preparare:
► CANELLONI se pun la fiert cu putina sare. Cel mai bine este sa fie al dente ca sa le putem umple.
► Carnea de pui se pune la fiert cu morcovul timp de 15 de minute (mai lasam carnea 15 minute cu morcovul pentru a prinde gust) si adaugam si un varf de sare.
► Ceapa se toaca marunt si se pune la calit. Apoi adaugam morcovul taiat bucatele mici, patrunjelul, rosiile, putina sare si vinul. Lasam pe foc in jur de 7-10 minute.
► Separat facem compozitia pentru cannelloni. Intr-un bol amestecam bine carnea de pui tocata marunt cu cele 3 cepe verzi, smantana si oul batut si mai punem un pic de sare.
► Cu aceasta compozitie umplem rulourile.
► Luam un vas de yenna si il ungem cu ulei de masline, punem un strat gros de sos si adaugam un strat de cannelloni umplute si peste un strat de rondele de mozzarella si continuam asa pana cand umplem tot vasul.
Introducem la cuptor timp de 40-45 de minute. Se servesc calde si peste adaugam parmezan ras.
Postat de: Anca-Avarvare Joi, 16 Mai 2013
reteta pui la cuptor, retete culinare, pui cu smantana
S-ar putea sa va intereseze si:
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
De acelasi autor:
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
comentarii:
- Creeaza o ambianta Zen intr-un Sushi Bar: idei de amenajare si decor
- Ergoterapia si Parkinson: Cum sa imbunatatesti calitatea vietii prin activitati zilnice
- Microfoanele lavaliera vs. microfoanele shotgun: care este mai potrivit pentru podcast?
- Stilouri Pelikan: ce sa alegi pentru copilul tau?
- De ce sa alegi produse de carmangerie provenite de la ferme certificate?