Fusilli reci delis
Vara nu trebuie sa ne ingreunam stomacul si nici sa mancam grasimi. Va recomand o salata usor de realizat si pentru un pranz de vara este ideala!
Ingrediente: 500 gr fusilli tricolori, 200 gr sunca pui, 2-3 legaturi de ceapa, 6-7 castraveti, 2 morcovi, sare, piper, 200 gr maioneza
Mod de preparare: Fierbem pastele al dente, sunca o taiem feliute foarte mici, castravetele il dam pe razatoarea cea mai mica impreuna cu morcovul si ceapa o tocam marunt. Toate aceste ingredinete le amestecam intr-un vas de sticla si le adaugam maioneza, sare si piper dupa gust. Punem la frigider pentru 3-4 ore. Cand servim pastele punem un pic de chili intr-un colt al farfuriei. Gustul este unul deosebit.
Pofta buna!
Postat de: Anca-Avarvare Marţi, 22 Iulie 2014
salata de vara, salata cu paste
S-ar putea sa va intereseze si:
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
De acelasi autor:
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza