Supa de pui cu galuste de gris
Reteta devenita traditionala aproape: o supa de pui cu galuste, clasica, ca la mama acasa!
Ingrediente reteta:
500 gr piept de pui, 4 morcovi, 1 telina mica, 1 legatura patrunjel, 2 cepe albe, 1 cartof, 2 oua, 150-200 gr gris
Mod de preparare reteta:
Intai punem la fiert pieptul de pui cu putina sare. Dupa ce pieptul se fierbe, adaugam legumele (pe care le punem intregi). Cand au fiert legumele, scoatem pieptul de pui impreuna cu morcovii si ii tocam maruntel, apoi ii punem in supa. Restul legumelor se scot intregi si se baga la cuptor sa se rumeneasca sau se consuma fierte.
Supa se lasa pe foc, iar intre timp ne pregatim sa facem galustele. Cele doua oua se bat bine cu putina sare si piper, peste care adaugam in ploaie grisul si amestecam continuu. Cantitatea grisului depinde de gustul fiecaruia, le putem face mai pufoase sau mai tari.
Cand servim supa adaugam un pic de patrunjel proaspat tocat. Pofta Buna !
Postat de: Anca-Avarvare Luni, 16 Septembrie 2013
supa de pui, supa cu galuste, supa gustoasa, reteta supa de pui
S-ar putea sa va intereseze si:
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
De acelasi autor:
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
comentarii:
- Cum sa alegi palaria potrivita pentru forma fetei tale - sfaturi si recomandari
- Cele mai sincere mesaje de buna dimineata pentru el
- Depozitarea gemurilor facute in casa: Cum sa te asiguri ca raman proaspete
- Sfaturi despre alegerea dimensiunii si a formei cutiilor de prajituri de nunta
- Calele: Semnificatie si simbolism in diferite culturi