Supa de pui cu galuste de gris
Reteta devenita traditionala aproape: o supa de pui cu galuste, clasica, ca la mama acasa!
Ingrediente reteta:
500 gr piept de pui, 4 morcovi, 1 telina mica, 1 legatura patrunjel, 2 cepe albe, 1 cartof, 2 oua, 150-200 gr gris
Mod de preparare reteta:
Intai punem la fiert pieptul de pui cu putina sare. Dupa ce pieptul se fierbe, adaugam legumele (pe care le punem intregi). Cand au fiert legumele, scoatem pieptul de pui impreuna cu morcovii si ii tocam maruntel, apoi ii punem in supa. Restul legumelor se scot intregi si se baga la cuptor sa se rumeneasca sau se consuma fierte.
Supa se lasa pe foc, iar intre timp ne pregatim sa facem galustele. Cele doua oua se bat bine cu putina sare si piper, peste care adaugam in ploaie grisul si amestecam continuu. Cantitatea grisului depinde de gustul fiecaruia, le putem face mai pufoase sau mai tari.
Cand servim supa adaugam un pic de patrunjel proaspat tocat. Pofta Buna !
Postat de: Anca-Avarvare Luni, 16 Septembrie 2013
supa de pui, supa cu galuste, supa gustoasa, reteta supa de pui
S-ar putea sa va intereseze si:
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
De acelasi autor:
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
comentarii:
- Cele mai frumoase plaje din Aruba: unde sa te relaxezi pe nisipul alb
- Curatarea pardoselilor din gresie, lemn si beton: ce detergent folosesti?
- Procedurile legale pentru import/export folosind containere maritime
- Top 5 cauze ale problemelor renale la caini si cum pot fi prevenite prin controale regulate?
- 3 modalitati de a optimiza spatiul de lucru de acasa