Retete culinare: Ciorba cu perisoare de peste
Numar portii: 6
Ingrediente:
► 200 g peste fara oase (macrou)
► 1 ou
► 2 catei de usturoi
► 2 linguri de orez pentru perisoare
► 2 morcovi
► 1 ceapa
► 1 ardei
► 1 legatura de patrunjel si una de leustean
► 2 linguri de bulion
► 1 lingura de bors Magic cu legume
► mirodenii – sare, piper, menta
Mod de preparare:
Legumele se pun la fiert si cand sunt aproape gata se da focul mic si se adauga perisoare mici (preparate din peste fiert dat prin masina de tocat, oul, orezul si patrunjelul, sare dupa gust si usturoi). Mai tarziu se pune bulionul si borsul. Se serveste cu leustean tocat mic pe deasupra.
Pofta buna!
Reteta culinara magica de: Ane Ionita
Postat de: FemeiaStie Duminică, 15 August 2010
retete culinare, ciorba, bors, perisoare de peste
S-ar putea sa va intereseze si:
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
De acelasi autor:
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
comentarii:
- Schimbarea de cariera: mic ghid catre succes
- Despre Suicid cu Dr. Andrei Pătrîncă: "Depresia este ca un cancer metastazant al sufletului"
- Curiozitati despre cafea: 10 informatii pe care nu le-ai stiut pana acum
- Ce inseamna wellness si care sunt beneficiile fizice si psihice asociate acestui concept?
- 7 idei de tinute pe care sa le porti iarna la munte