Retete culinare: Ciorba cu perisoare de peste
Numar portii: 6
Ingrediente:
► 200 g peste fara oase (macrou)
► 1 ou
► 2 catei de usturoi
► 2 linguri de orez pentru perisoare
► 2 morcovi
► 1 ceapa
► 1 ardei
► 1 legatura de patrunjel si una de leustean
► 2 linguri de bulion
► 1 lingura de bors Magic cu legume
► mirodenii – sare, piper, menta
Mod de preparare:
Legumele se pun la fiert si cand sunt aproape gata se da focul mic si se adauga perisoare mici (preparate din peste fiert dat prin masina de tocat, oul, orezul si patrunjelul, sare dupa gust si usturoi). Mai tarziu se pune bulionul si borsul. Se serveste cu leustean tocat mic pe deasupra.
Pofta buna!
Reteta culinara magica de: Ane Ionita
Postat de: FemeiaStie Duminică, 15 August 2010
retete culinare, ciorba, bors, perisoare de peste
S-ar putea sa va intereseze si:
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
De acelasi autor:
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
comentarii:
- Cele mai inventive idei pentru fotografii frumoase de cununie civila
- Cum sa alegi palaria potrivita pentru forma fetei tale - sfaturi si recomandari
- Cele mai sincere mesaje de buna dimineata pentru el
- Depozitarea gemurilor facute in casa: Cum sa te asiguri ca raman proaspete
- Sfaturi despre alegerea dimensiunii si a formei cutiilor de prajituri de nunta