Sarmale in foi de varza
Timp de preparare: 1 ora
Numar de portii: 30 de sarmale
Ingrediente:
► 2- 3 verze murate
► 1 kg carne tocata de porc (sau amestec)
► 3-4 cepe potrivite
► 1 cana de orez
► 5 linguri bulion de rosii
► sare
► piper
► foaie de dafin
► delikat
► 1 ou intreg
Mod de preparare:
Se amesteca toate ingredientele: carnea, ceapa taiata marunt, orezul, bulionul, sare, piper, foaie de dafin, oul, se adauga putina apa pentru modelare.
Se pregatesc foile de varza, taindu-se cotorul,astfel incat foaia sa capete forma unui triunghi. Se pune carne pe foia de varza, se infasoara bine astfel incat carnea sa nu iasa, se aseaza intr-o cratia randuri, randuri, apoi resturile de varza ramasa se taie marunt si se adauga la final peste sarmale. Se adauga si putin bulion, foi de dafin, piper, apa si se baga la cuptor la foc potrivit . Se serveste cu mamaliguta si ardei iute.
Pofta Buna!
Reteta Magica de: Mihaela Mirela Serban
Postat de: FemeiaStie Miercuri, 07 Aprilie 2010
retete culinare, sarmale
S-ar putea sa va intereseze si:
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
De acelasi autor:
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
comentarii:
- Mituri frecvente despre rinoplastie si adevarul din spatele lor
- Cum sa alegi cel mai bun parfum cu feromoni? 3 recomandari
- De ce sa alegi transferul privat pentru calatoriile catre aeroport?
- Cum sa incorporezi laptele si lactatele in rutina ta de fitness
- Cum ajuta Bonengem in ameliorarea durerilor musculare si articulare