Reteta pentru masa de Paste: ciuperci umplute cu bacon si pastrav afumat
Pentru masa de Paste de anul acesta iti propunem sa adaugi la aperitiv o gustare delicioasa care va ramane in mintea tuturor pana cel putin anul viitor cand vor incerca si ei: ciuperci umplute cu bacon si pastrav afumat.
Ingrediente reteta
► 12 ciuperci mai fara codite; bacon taiat cubulete - aproximativ 200 de grame; 200 de grame pastrav fumat, taiat in bucati
► Cascaval ras
► Usturoi zdrobit – dupa gust; ceapa verde tocata marunt
► Crema de branza
Mod de preparare reteta
Se incinge tigaia in care se prajeste baconul pana se rumenste frumos. Cuptorul se va incalzi la 200 de grade C si se aseaza ciupercile in tava, rasfirate, dupa ce au fot umplute cu bacon, pastrav si cascaval si le lasam 15 minute in cuptor. Important este sa se rumenesca. Amesteam apoi usturoiul cu crema de branza si adaugam peste ciuperci dupa ce s-au racit putin. Deasupra presaram verdeata!
Pofta buna!
Postat de: Sorina-Corneanu Luni, 22 Aprilie 2013
retete paste, ciuperci umplute, retete la cuptor, retete rapide
S-ar putea sa va intereseze si:
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
De acelasi autor:
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
comentarii:
- Cum poti alege rochia potrivita pentru un eveniment de tip cocktail?
- Strategii eficiente pentru imbunatatirea performantei masculine
- Rutina ideala de ingrijire a pielii cu produsele cosmetice Farmec
- Cum sa recunosti si sa tratezi cele mai comune probleme de piele la animalele de companie
- Mituri frecvente despre rinoplastie si adevarul din spatele lor