Reteta ghiveci de legume
Acum se gasesc pe piata toate legumele de vara - toamna. Acesta este sezonul cand toata lumea incepe sa faca mancaruri de toamna si sa puna muraturi. A venit toamna, anotimp si cu soare, dar si cu vreme de stat in casa. Cum se sta mai mult in casa, daca vreti puteti sa stati si prin bucatarie si sa va pregatiti ceva delicios si gustos. Tot ce trebuie sa faceti este sa luati cat de multe legume vreti si puteti si sa faceti un ghiveci de legume.
Vezi detalii reteta ghiveci de legume
Ingrediente: 1 bucata dovlecel, o bucata de vanata, 1 bucata conopida, 2 bucati cepe, putina mazare, putina fasole verde, o varza mica, 2 capatani de usturoi, 2 bucati ardei, trei bucati rosii, 1 bucata de morcov si 1 pahar de untdelemn.
Mod de pregatire: se iau legumele, se spala, se curata si se taie in bucati nici prea mari, nici prea mici, potrivite. Intr-o cratita se pune un pahar de ulei si se pun toate legumele. Se baga la cuptor la foc potrivit. Se lasa la cuptor pana cand vedeti ca s-au facut. Dupa ce sunt gata le scoateti din cuptor si le puteti servi. Ghiveciul de legume este bun si rece si cald, cum doriti.
Este un preparat delicios, gustos, sanatos si se face usor. De asemenea, prepararea dureaza doar 45 de minute. Pofta buna.
Postat de: Gabriela-Theodora-Negoita Luni, 02 Octombrie 2017
reteta ghiveci, ghiveci de legume
S-ar putea sa va intereseze si:
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
De acelasi autor:
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza