Ghiveci de legume
Timp de pregatire: 45 min
Numar de portii: 3 portii
Ingrediente:
► mazare
► fasole verde pastai
► morcovi
► cartofi
► ceapa
► ardei rosu
► porumb
► vegeta, sare, patrunjel
► ulei
► 1 lingura de bulion
Mod de prepare:
Se curata ceapa, se taie julien si se pune la calit cu o cescuta de ulei. Dupa ce s-a calit, se adauga restul legumelor taiate cubulete, se umple cu apa cat cuprinde, se adauga sare, vegeta dupa gust, si se lasa sa fiarba pana scade apa, se incearca legumele pentru a vedea daca s-au fiert, se adauga o lingura de bulion si se mai lasa putin pe foc. La sfasit se adauga patrunjel taiat marunt.
Pofta buna!
Reteta Magica de: Mihaela Mirela Serban
Postat de: FemeiaStie Marți, 23 Martie 2010
retete culinare, ghiveci de legume
S-ar putea sa va intereseze si:
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
De acelasi autor:
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
comentarii:
- Cele mai elegante ceasuri de dama in 2025: modele care cuceresc scena fashion
- Contraindicatiile RMN: cand si de ce nu este indicat
- Cele mai frumoase plaje din Aruba: unde sa te relaxezi pe nisipul alb
- Curatarea pardoselilor din gresie, lemn si beton: ce detergent folosesti?
- Procedurile legale pentru import/export folosind containere maritime