Spaghete bolognese
Ingrediente: Carne tocata, Sos de spaghete bolognese, cutie spaghete nr.3 Barilla
Mod de preparare: Se pune apa sa dea in clocot, cu putina sare , si o lingurita ulei de masline. Dupa ce da in clocot se rup spagetele si se lasa la fiert.
In acest timp carnea tocata se condimenteaza si se pune intr-un vas cu ulei la calit. Dupa ce intreaga cantitate de carne se caleste se toarna un borcan de sos de spaghete bologneze peste. Se lasa la fiert pana cand se leaga compozitia.
Se servesc pastele pe farfurie intinsa si se adauga deasupra sosul cu carnea tocata.
Pofta buna !
Reteta culinara magica de: Razvan Mihalcea
Postat de: FemeiaStie Vineri, 01 Aprilie 2011
retete-culinare, retete-rapide, retete-italienesti
S-ar putea sa va intereseze si:
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
De acelasi autor:
Cele mai frumoase tunsori si coafuri cu breton la moda in 2012. Tunsori par scurt, mediu si lung (I)
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
comentarii:
- Creeaza o ambianta Zen intr-un Sushi Bar: idei de amenajare si decor
- Ergoterapia si Parkinson: Cum sa imbunatatesti calitatea vietii prin activitati zilnice
- Microfoanele lavaliera vs. microfoanele shotgun: care este mai potrivit pentru podcast?
- Stilouri Pelikan: ce sa alegi pentru copilul tau?
- De ce sa alegi produse de carmangerie provenite de la ferme certificate?