Saratele cu chimen si cascaval
Retete culinare rapide. In scurt timp musafirii o sa vina? Nu te panica, fa o gustare rapida: saratele cu chimen si cascaval.
Ingrediente:
500 gr faina; 300 gr unt; un praf de sare; 2 oua; 30 gr drojdie; 1 canuta mica lapte
Mod de preparare:
Intr-un castron punem 250 gr de unt si il punem la topit. Intr-un alt vas punem drojdia la inmuiat in lapte cald. Dupa ce untul sa topit se amesteca cu faina, praful de sare, un ou, si drojdia. Se acopera si se lasa sa creasca aproximativ 2 ore. Dupa ce aluatul a crescut, luam cate putin din compozitie si intindem o foaie cam de ½ cm. Se taie apoi fasii de 2 cm latime si 12 lungime, se pun in tava unsa cu un pic de unt unele langa altele si se ung cu un ou sau cu unt (dupa preferinta). Peste ele se presara chimen si cascaval ras. Se lasa la cuptor sa se coaca la foc mic.
Pofta Buna!
O reteta magica de: Anca Avarvare
Postat de: Redactor-Colaborator Sâmbătă, 09 Iunie 2012
"gustos", "rapid", "cascaval", "chimen", "aluat simplu", "gustare simpla"
S-ar putea sa va intereseze si:
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
De acelasi autor:
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
comentarii:
- Mituri frecvente despre rinoplastie si adevarul din spatele lor
- Cum sa alegi cel mai bun parfum cu feromoni? 3 recomandari
- De ce sa alegi transferul privat pentru calatoriile catre aeroport?
- Cum sa incorporezi laptele si lactatele in rutina ta de fitness
- Cum ajuta Bonengem in ameliorarea durerilor musculare si articulare