Sote de legume cu friptura de pui
Timp de preparare: 30-35 min
Numar de portii: 5 portii
Ingrediente:
► 1 kg de cartofi
► 3-4 morcovi
► 1 borcan fasole verde
► ulei
► delikat
► usturoi (pisat si amestecat cu apa si sare)
► patrunjel
Pentru friptura ai nevoie de:
► 5 pulpe de pui, piept de pui (depinde de cantitatea dorita de fiecare).
Mod de preparare:
Se curata cartofii, se pun la fiert cu sare intr-o oala, separat se fierb morcovii, fasolea se caleste intr-o oala cu abur, fara apa, fara ulei, se lasa sa se inabuse. Nu se fierb legumele impreuna, fiindca fiecare are timpul ei de fierbere! Dupa ce s-au fiert, se amesteca impreuna cu usturoiul, se adauga delikat, si patrunjel.
Se spala bine pulpele si pieptul de pui,se da prin sare si prin delikat, se pun intr-o tava unsa cu ulei, se adauga sos de tomate incat sa se formeze un sos, apoi se baga la cuptor, la sfarsit se adauga usturoiul si putin patrunjel.
Pofta buna!
Mihaela Mirela Serban
Postat de: FemeiaStie Marți, 16 Martie 2010
Sote de legume cu friptura de pui
S-ar putea sa va intereseze si:
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
De acelasi autor:
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
comentarii:
- Cele mai frumoase plaje din Aruba: unde sa te relaxezi pe nisipul alb
- Curatarea pardoselilor din gresie, lemn si beton: ce detergent folosesti?
- Procedurile legale pentru import/export folosind containere maritime
- Top 5 cauze ale problemelor renale la caini si cum pot fi prevenite prin controale regulate?
- 3 modalitati de a optimiza spatiul de lucru de acasa