Paste cu sos de parmezan si piper, o reteta italieneasca
Va plac pastele? Iata o reteta rapida de paste cu parmezan, satioase si gustoase.
Trebuie sa citesti: cum slabesti mancand paste?
Ingrediente reteta: paste, usturoi, parmezan, piper negru, unt
Daca vrei o reteta cu paste, care sa combine mai multe tipuri de branza, click aici.
Mod de preparare: Pastele se fierb in apa sarata. Intr-o tigaie se caleste in unt usturoiul tocat marunt, iar inainte sa se rumeneasca se pune un polonic de apa de la paste. Se adauga pastele fierte si se soteaza. Parmezanul ras este adaugat si amestecat pana se obtine un sos cremos. La final se pune piperul. Se serveste imediat, fierbinte. Pofta buna!
Postat de: Anca-Dinu Sâmbătă, 14 Mai 2016
retete italienesti, paste cu parmezan
S-ar putea sa va intereseze si:
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
De acelasi autor:
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza