Tort diplomat, reteta rapida
Reteta tort diplomat, o reteta usoara si un desert rapid si delicios.
Iata o reteta de tort diplomat cu fructe de vara
Ingrediente reteta: 6 oua; 14 linguri zahar; 1 cutie ananas; 1 cutie frisca - cutie mare; stafide 250 g; 40 g gelatina (4 pachete)
Mod de preparare reteta: Se pun ouale cu zaharul intr-o cratita pe foc mic pana se topeste bine, pana nu mai face spuma. Se lasa sa se raceasca ouale si se pun stafidele.
Gelatina se pune si se topeste cu 150g zeama din compotul de ananas si se lasa pe foc mic pana se topeste. Apoi se pune peste oua, dar se incearca sa fie la aceeasi temperatura. Apoi se amesteca. Se adauga fructele de ananas. Se bate cutia cu frisca, iar ¾ - 750 ml din ea se amesteca cu compozitia (ouale + gelatina + fructele). Frisca se bate cu 2 pachete de zahar vanilat sau esente: rom, vanilie. Vasul in care se toarna compozitia se imbraca cu celofan.
Se pune continutul in vasul corespunzator (tava, cratita). Dupa gust se adauga un plic de cappuccino sau nes. Continutul se tine in frigider 1 - 2 ore, dupa care se orneaza cu frisca. Pofta buna!
Citeste si tu cea mai vizualizata reteta de tort de ciocolata
Postat de: Anca-Dinu Luni, 21 Martie 2016
reteta tort diplomat, reteta rapida tort, tort rapid
S-ar putea sa va intereseze si:
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
De acelasi autor:
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
comentarii:
- Cele mai frumoase plaje din Aruba: unde sa te relaxezi pe nisipul alb
- Curatarea pardoselilor din gresie, lemn si beton: ce detergent folosesti?
- Procedurile legale pentru import/export folosind containere maritime
- Top 5 cauze ale problemelor renale la caini si cum pot fi prevenite prin controale regulate?
- 3 modalitati de a optimiza spatiul de lucru de acasa