Paste cu sos de branza
Pentru zilele in care nu mai stiti ce sa gatiti sau pur si simplu nu aveti chef sa stati in bucatarie prea mult, va propun o reteta absolut delicioasa si foarte rapida, cu care ii veti impresiona, cu siguranta, pe cei dragi!
Timp de preparare: 20 minute
Portii: 4
Ingrediente:
· 400 g paste (dupa preferinta)
· 500 g smantana cu 20% grasime
· 150 g cascaval
· 100 g parmezan
· 100 g branza cu mucegai (daca nu va place, o inlocuiti cu orice alt tip de branza cremoasa)
· patrunjel verde tocat
· piper, dupa gust
Mod de preparare:
Pastele se fierb al dente, conform instructiunilor de pe pachet (puneti putin ulei de masline in apa de fierbere, ca pastele sa nu se lipeasca intre ele).
Intre timp, smantana se pune la incalzit intr-o tigaie adanca. Branzeturile se taie in bucati marunte si se aduga in smantana. Se amesteca pana la obtinerea unui sos fin (circa 10-15 min.).
Pastele se scurg de apa si se adauga in tigaia cu sos, amestecandu-se usor. Condimentati cu piper (de sare nu mai este nevoie pentru ca au branzeturile suficienta) si ornati cu patrunjel proaspat.
Pofta buna!
Postat de: Andreea-Ristea Miercuri, 30 Noiembrie 2011
paste, sos de branza, smantana, parmezan, cascaval, branza cu mucegai, patrunjel, ulei de masline
S-ar putea sa va intereseze si:
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
De acelasi autor:
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
comentarii:
- Cele mai elegante ceasuri de dama in 2025: modele care cuceresc scena fashion
- Contraindicatiile RMN: cand si de ce nu este indicat
- Cele mai frumoase plaje din Aruba: unde sa te relaxezi pe nisipul alb
- Curatarea pardoselilor din gresie, lemn si beton: ce detergent folosesti?
- Procedurile legale pentru import/export folosind containere maritime