Ciocolata de casa in doua culori
Ciocolata este o sursa de energie. Consumata cu moderatie, contribuie la un stil de viata activ.
Ingrediente: 500 g. zahar, 500 g.lapte praf, un pachet si jumatate de unt, 2 linguri de cacao, 300 g biscuiti (optional), esente de rom, migdale si lamaie.
Mod de preparare: intr-un bol se amesteca cu o lingura de lemn laptele praf si untul. O parte din compozitie se da deoparte, iar cealalta se amesteca cu cele 3 linguri de cacao.
Din 500 g zahar si 200 ml apa se fierbe un sirop gros, din care se toarna o parte peste compozitia alba, cealalta parte peste cea cu cacao. In compozitia de ciocolata alba adaugam cateva picaturi de esenta de migdale si lamaie, iar in cea cu cacao adaugam cateva picaturi de esenta de rom.
Se toarna cele doua compozitii una peste alta intr-o tava de cozonac. Pe fundul tavii se poate pune un stat de biscuiti. Se pastreaza la frigider timp de cateva ore, apoi se scoate din tava si se taie in cubulete.
Postat de: Dalina-Maria-Andrei Marți, 03 Decembrie 2013
ciocolata de casa, ciocolata alba, ciocolata in doua culori
S-ar putea sa va intereseze si:
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
De acelasi autor:
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
comentarii:
- Cele mai frumoase plaje din Aruba: unde sa te relaxezi pe nisipul alb
- Curatarea pardoselilor din gresie, lemn si beton: ce detergent folosesti?
- Procedurile legale pentru import/export folosind containere maritime
- Top 5 cauze ale problemelor renale la caini si cum pot fi prevenite prin controale regulate?
- 3 modalitati de a optimiza spatiul de lucru de acasa