Zacusca cu fasole
In studentie un coleg a venit cu cateva borcane din aceasta delicioasa zacusca. Ne-a dat si reteta, dar abia acum am gasit timp si rabdare sa o fac. Incercati-o pentru ca merita!
E buna si pentru mofturosi. E buna si pentru cei care s-au plictisit de reteta clasica. E buna pentru ca poate fi servita si in post.
Ingrediente reteta: 1 kg fasole, 5 kg gogosar sau capia, 3 kg ceapa, 1 kg ulei, foi dafin, 800 g pasta de rosii, sare, piper - dupa gust.
Cateva ponturi pentru reusita:
- fierbeti fasolea in ziua in care pregatiti zacusca;
- fasolea trebuie sa aiba bobul tare, nu o lasati sa fiarba prea mult, astfel zacusca nu tine;
- adaugati si 3,4 linguri de zahar la final.
O reteta de: Doruta Dumitru
Postat de: Redactor-Colaborator Sâmbătă, 09 Septembrie 2017
reteta zacusca
S-ar putea sa va intereseze si:
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
De acelasi autor:
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
comentarii:
- In 2021 creste-ti standardele
- Descopera rolul fiecarui produs necesar manichiurii cu gel UV! Iata ce trebuie sa stii
- Atacurile de panica si anxietatea. Cum le depasim?
- Reduceri de zeci de mii de lei la abatitoare performante, in regim outlet!
- 7 lucruri de care ar trebui sa scapi atunci cand iti decorezi casa