Zacusca cu fasole
In studentie un coleg a venit cu cateva borcane din aceasta delicioasa zacusca. Ne-a dat si reteta, dar abia acum am gasit timp si rabdare sa o fac. Incercati-o pentru ca merita!
E buna si pentru mofturosi. E buna si pentru cei care s-au plictisit de reteta clasica. E buna pentru ca poate fi servita si in post.
Ingrediente reteta: 1 kg fasole, 5 kg gogosar sau capia, 3 kg ceapa, 1 kg ulei, foi dafin, 800 g pasta de rosii, sare, piper - dupa gust.
Cateva ponturi pentru reusita:
- fierbeti fasolea in ziua in care pregatiti zacusca;
- fasolea trebuie sa aiba bobul tare, nu o lasati sa fiarba prea mult, astfel zacusca nu tine;
- adaugati si 3,4 linguri de zahar la final.
O reteta de: Doruta Dumitru
Postat de: Redactor-Colaborator Sâmbătă, 09 Septembrie 2017
Etichete pentru acest articol:
reteta zacusca
S-ar putea sa va intereseze si:
Reteta dulceata de gutui. Stim deja, gutuile sunt fructe destul de tari, cu gust acru, [..]
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
Daca nu va plac muraturile in saramura, ci mai degraba castravetii in otet, iata o reteta [..]
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
Gemul de zmeura este foarte gustos si mai rar intalnit in camara noastra de iarna. Iata o [..]
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
Toamna este anotimpul rodului bogat, cand pietele sunt doldora de legume, fructe si [..]
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
De acelasi autor:
Traim o perioada agitata si incerta. Simtim emotii contradictorii si suntem din ce in ce mai [..]
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
Ca femeile sunt intr-o continua schimbare si intr-o permanenta cautare de nou in ceea ce priveste, [..]
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
Suntem femei si toate ne dorim ca tinuta de peste zi sa fie completata de o pereche de pantofi [..]
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
comentarii:
tendinte in online
recomandari
articole [cele mai...]