Zacusca de vinete
Timp de preparare: 15-20 min
Ingrediente:
► un pachet de vinete din congelator (sau 4-5 vinete coapte, decojite)
► 2 morcovi
► 2 cepe mari
► 2 ardei grasi (rosu)
► ulei
► 1 lingura de bulion
► sare, delikat
Mod de preparare:
Se da prin razatoarea mare morcovii si ceapa, apoi se pun la calit intr-o cratita cu o ceasca de ulei. Ardeii se taie cubulete si se adauga in cratita, se lasa sa se caleasca bine. Vinetele se toaca marunt si se adauga si ele la calit, impreuna cu bulionul, sarea, delikat si se lasa sa se caleasca bine.
Se serveste pe paine, cand se raceste.
Pofta buna!
Mihaela Mirela Serban
Postat de: FemeiaStie Luni, 22 Martie 2010
femeia stie sa faca zacusca de vinete
S-ar putea sa va intereseze si:
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
De acelasi autor:
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
comentarii:
- Cele mai frumoase plaje din Aruba: unde sa te relaxezi pe nisipul alb
- Curatarea pardoselilor din gresie, lemn si beton: ce detergent folosesti?
- Procedurile legale pentru import/export folosind containere maritime
- Top 5 cauze ale problemelor renale la caini si cum pot fi prevenite prin controale regulate?
- 3 modalitati de a optimiza spatiul de lucru de acasa