Cartofi copti la cuptor si umpluti, reteta ciobanel, gustoasa si rapida
Azi iti propunem o reteta extrem de usoara, pentru seri in care nu vrei sa stai la bucatarie prea mult, dar vrei sa serviti ceva delicios, sanatos, satios si numai bun pentru cina.
Iata inca o reteta: Cartofi la cuptor cu sunculita
Ingrediente necesare: cartofi mai mari (atati cartofi cate persoane sunt la masa), smantana, branza razuita, cascaval razuit
Optional se pot adauga sunculita si ardei gras.
Mod de preparare: spalam cartofii si ii bagam, cu coaja, la cuptor. Cand sunt gata copti, ii scoatem si ii taiem pe lung. Apoi adaugam in cartof branza si smantana peste care presaram, la final, cascavalul (optional sunca si ardeiul gras). Se mai lasa la cuptor doua minute sau (30 de secunde la microunde). Pofta buna!
Postat de: Sorina-Corneanu Marți, 29 Septembrie 2015
cartofi umpluti la cuptor, cartofi la cuptor, retete rapide
S-ar putea sa va intereseze si:
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
De acelasi autor:
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
comentarii:
- Ghid complet de bijuterii pentru femei: alege piesele potrivite pentru stilul tau personal
- Lentile de contact si protectia ochilor: de ce ochelarii de soare polarizati sunt esentiali pentru sanatatea vederii
- Cum recunosti primele semne ale inceputului de menopauza: simptomele care te pot surprinde
- Cum sa alegi rochia office perfecta pentru evenimentele de afaceri? 9 sfaturi utile
- Materiale si texturi pentru amenajari in stil industrial: ce sa alegi pentru un design autentic
