Cartofi copti la cuptor si umpluti, reteta ciobanel, gustoasa si rapida
Azi iti propunem o reteta extrem de usoara, pentru seri in care nu vrei sa stai la bucatarie prea mult, dar vrei sa serviti ceva delicios, sanatos, satios si numai bun pentru cina.
Iata inca o reteta: Cartofi la cuptor cu sunculita
Ingrediente necesare: cartofi mai mari (atati cartofi cate persoane sunt la masa), smantana, branza razuita, cascaval razuit
Optional se pot adauga sunculita si ardei gras.
Mod de preparare: spalam cartofii si ii bagam, cu coaja, la cuptor. Cand sunt gata copti, ii scoatem si ii taiem pe lung. Apoi adaugam in cartof branza si smantana peste care presaram, la final, cascavalul (optional sunca si ardeiul gras). Se mai lasa la cuptor doua minute sau (30 de secunde la microunde). Pofta buna!
Postat de: Sorina-Corneanu Marți, 29 Septembrie 2015
cartofi umpluti la cuptor, cartofi la cuptor, retete rapide
S-ar putea sa va intereseze si:
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
De acelasi autor:
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
comentarii:
- Cele mai elegante ceasuri de dama in 2025: modele care cuceresc scena fashion
- Contraindicatiile RMN: cand si de ce nu este indicat
- Cele mai frumoase plaje din Aruba: unde sa te relaxezi pe nisipul alb
- Curatarea pardoselilor din gresie, lemn si beton: ce detergent folosesti?
- Procedurile legale pentru import/export folosind containere maritime