Ciorba de fasole verde cu smantana si lapte batut
Trebuie sa recunosc ca nu ma dau in vant dupa tecile de fasole. Le mananc doar atunci cand sunt facute pe gratar si sunt garnitura la friptura.
Insa reteta de ciorba de mai jos este foarte buna. Are un gust usor acrisor si este foarte satioasa.
Ingrediente:
► 500 g fasole verde (pastai);
► 2 cepe medii;
► un ardei verde;
► 150 g lapte batut;
► 150 g smantana;
► cimbru;
► patrunjel;
► 2 linguri de ulei;
► sare, piper.
Mod de preparare:
Se curata si se spala legumele foarte bine. Ceapa se toaca marunt si se caleste in cele doua linguri de ulei. Fasolea se rupe in bucati si se pune peste ceapa. Se adauga apa, cat sa acopere totul.
Ardeiul se toaca marunt si se pune si el in ciorba. Se lasa la fiert pana sunt gata legumele, apoi se ia de pe foc si se lasa putin la racit. Intre timp se amesteca laptele batut cu smantanta, 2-3 linguri de ciorba, sarea, piperul si verdeturile tocate marunt si se adauga in oala.
Si asta-i tot! Pofta buna!
Postat de: Andreea-Ristea Luni, 05 Septembrie 2011
ciorba, pastai, fasole verde, smantana, lapte batut, ceapa, ardei
S-ar putea sa va intereseze si:
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
De acelasi autor:
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
comentarii:
- Cum sa alegi palaria potrivita pentru forma fetei tale - sfaturi si recomandari
- Cele mai sincere mesaje de buna dimineata pentru el
- Depozitarea gemurilor facute in casa: Cum sa te asiguri ca raman proaspete
- Sfaturi despre alegerea dimensiunii si a formei cutiilor de prajituri de nunta
- Calele: Semnificatie si simbolism in diferite culturi