Ciorba de fasole verde cu smantana si lapte batut
Trebuie sa recunosc ca nu ma dau in vant dupa tecile de fasole. Le mananc doar atunci cand sunt facute pe gratar si sunt garnitura la friptura.
Insa reteta de ciorba de mai jos este foarte buna. Are un gust usor acrisor si este foarte satioasa.
Ingrediente:
► 500 g fasole verde (pastai);
► 2 cepe medii;
► un ardei verde;
► 150 g lapte batut;
► 150 g smantana;
► cimbru;
► patrunjel;
► 2 linguri de ulei;
► sare, piper.
Mod de preparare:
Se curata si se spala legumele foarte bine. Ceapa se toaca marunt si se caleste in cele doua linguri de ulei. Fasolea se rupe in bucati si se pune peste ceapa. Se adauga apa, cat sa acopere totul.
Ardeiul se toaca marunt si se pune si el in ciorba. Se lasa la fiert pana sunt gata legumele, apoi se ia de pe foc si se lasa putin la racit. Intre timp se amesteca laptele batut cu smantanta, 2-3 linguri de ciorba, sarea, piperul si verdeturile tocate marunt si se adauga in oala.
Si asta-i tot! Pofta buna!
Postat de: Andreea-Ristea Luni, 05 Septembrie 2011
ciorba, pastai, fasole verde, smantana, lapte batut, ceapa, ardei
S-ar putea sa va intereseze si:
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
De acelasi autor:
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
comentarii:
- Transformarea pielii cu retinal: ingredientul de 10 ori mai puternic decat retinolul
- Top 5 motive pentru care anvelopele de vara Barum sunt o alegere excelenta
- Cum sa-ti rambursezi creditul mai rapid: strategii eficiente
- Ce sa porti la o conferinta de afaceri: idei de tinute office chic
- Costul fatetelor dentare: cum poti sa iti planifici financiar pentru un zambet perfect?