Cocktail pentru masa de Craciun
Pentru dupa amiezile de sarbatoare in care te aduni impreuna cu cei dragi intr-o camera calduroasa iti oferim o reteta de cocktail specific sarbatorilor de iarna. Il poti servi atat fierbinte, cat si rece, dupa preferinte si este foaret usor de preparat. Langa el poti adauga cateva piscoturi sau fursecuri de casa.
Ingrediente
► doua linguri rase de zahar brun (neaparat)
► un bat de scortisoara
► patru cuisoare
► 100 mililitri de apa
► o lingura de suc de lamaie
► doua portocale
► 100 de mililitri de coniac
► 500 de mililitri de vin rosu, demisec
Cum preparam ?
Pune intr-un vas apa batul de scortisoara si cuisoarele si tine totul pe foc pana incepe sa fiarba si zaharul se topeste complet. Lasa sa fiarba doua minute dupa care ai grija sa adaugi coniacul, vinul si portocalele taiate, bineinteles, in bucatele mai mici. Adauga o lingura de suc de lamaie si lasa-l circa o ora-doua la rece. Apoi serveste-l !
Neaparat langa brad!
Postat de: Sorina-Corneanu Miercuri, 14 Decembrie 2011
sarbatori de iarna, arome de craciun
S-ar putea sa va intereseze si:
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
De acelasi autor:
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
comentarii:
- Transformarea pielii cu retinal: ingredientul de 10 ori mai puternic decat retinolul
- Top 5 motive pentru care anvelopele de vara Barum sunt o alegere excelenta
- Cum sa-ti rambursezi creditul mai rapid: strategii eficiente
- Ce sa porti la o conferinta de afaceri: idei de tinute office chic
- Costul fatetelor dentare: cum poti sa iti planifici financiar pentru un zambet perfect?