Orez cu legume mexicane si carne de pui
Ingrediente
► 1 cana 1/2 de orez cu bob ascutit
► 6 pulpe superioare de pui sau piept de pui
► 1 punga de legume mexicane congelate
► 1 ceapă si ½
► 1 morcov
► patrunjel
► 1 ardei de preferinta kapia
► delikat de legume de la knorr
► 2-4 linguri bulion
Mod de preparare
Se pun pulpele de pui la fiert, cand sunt gata, in apa in care am fiert pulpele se pune orezul (se mai adauga apa calda dupa preferinta) si se amesteca constant sa nu se prinda de fund.
Pulpele fierte se lasa se raceasca un pic apoi se ia carnea de pe os si se taie bucatele mici. Intr-o tigaie cu putin ulei se pune o ceapa taiata in prealabil si se unduieste un pic, apoi se adauga legumele mexicane se amesteca cu ceapa apoi carnea de pui si se amesteca si apoi se pune putina apa amestecata cu bulionul (dupa ochi) si se lasa sa fiarba toate.
In pilaful fiert se adauga delikat dupa gust si ceapa unduita in putin ulei, morcov (bulion dupa preferinte). Cand e gata se presara patrunjel.
Se serveste pilaful cu amestecul de legume si carne.
Pofta buna!
Reteta culinara magica de: Brenda
Postat de: FemeiaStie Joi, 03 Iunie 2010
retete culinare, pilaf cu legume, picant, orez cu legume
S-ar putea sa va intereseze si:
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
De acelasi autor:
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
comentarii:
- Importanta etichetelor in vanzarea produselor de casa
- Look profesional si stilat: trucuri vestimentare pentru un impact pozitiv la birou
- Cele mai elegante ceasuri de dama in 2025: modele care cuceresc scena fashion
- Contraindicatiile RMN: cand si de ce nu este indicat
- Cele mai frumoase plaje din Aruba: unde sa te relaxezi pe nisipul alb