Bune de te lingi pe degete! Afla cum sa integrezi Jagermeister in prepararea coastelor
Vara este aici, asa ca putem sa dam oficial start sezonului de… gratare! Zilele petrecute la iarba verde alaturi de prieteni sunt tot ceea ce ai nevoie pentru a evada din cotidian si, bineinteles, a te rasfata cu preparate delicioase si bauturi deosebite. Dar ce spui daca te bucuri de ambele placeri dintr-o singura inghititura? La propriu!
Reteta pe care vrem sa ti-o propunem presupune Jagermeister, Cola cherry si sos Sriracha (clasic sau in varianta cu usturoi, ambele sunt perfecte), ingrediente pe care le vei folosi pentru a infuza coastele. Acestea vor capata o dulceata aparte, invaluita intr-un gust cu totul si cu totul deosebit. Desigur, trebuie sa te asiguri ca ai adus cu tine o sticla de Jager suplimentara, pe care sa o consumi alaturi de mancare.
Fara alta introducere, iata care sunt ingredientele de care ai nevoie:
· 4 coaste de porc;
· 2 portocale taiate in felii subtiri;
· 2 cepe rosii, curatate si taiate marunt;
· 4 cani de sos barbeque;
· 1 mana de menta;
· 1 ceasca de suc de portocale;
· 1 ceasca de Jagermeister;
· 2-4 cani de Cola cherry.
Lasa carnea la macerat alaturi de piper negru, pudra de ceapa, pudra de ancho, paprika si Sriracha (sau orice alt sos iute preferat).
Mod de preparare:
- Amesteca toate ingredientele pentru asezonarea coastelor, iar apoi freaca-le pana intreaga lor suprafata este acoperita perfect.
- Pune coastele pe gratar si intoarce-le pe ambele parti pentru a capata acea aroma afumata placuta, specifica acestui mod de preparare.
- Muta coastele intr-un ceaun si asaza peste acestea feliile de portocala si frunzele de menta.
- Combina sosul barbeque, sucul de portocale si Jagermeister si toarna amestecul peste coaste.
- Imprastie ceapa taiata peste carne si apoi adauga Cola cherry pana cand aceasta este acoperita aproape in totalitate.
- Pune ceaunul la foc si asteapta pana cand lichidul incepe sa fiarba. In medie, ar trebui sa le lasi pe foc aproximativ 2-3 ore, insa este bine sa le verifici periodic. In cele din urma, coastele vor trebui sa fie foarte fragede, astfel incat carnea sa cada cu usurinta de pe os.
- Scoate coastele si lasa-le sa se raceasca putin. Serveste-le cu Jagermeister si cu deliciosul sos care a rezultat in urma fierberii.
Este o reteta destul de simpla, de care toata lumea se va bucura cu siguranta! Prepararea dureaza putin mai mult, insa cine mai sta cu ochii pe ceas cand esti alaturi de prieteni si te simti bine?
Sfat: pentru a cheltui cat mai putini bani, comanda Jagermeister online, de pe www.beicevrei.ro. Aici vei beneficia de un pret de import, iar livrarea este gratuita indiferent de valoarea comenzii, in Bucuresti si judetul Ilfov!
Si nu uita sa lasi curat in urma ta! Carnea la gratar este delicioasa, dar mediul inconjurator nu trebuie sa sufere in urma clipelor noastre de rasfat! Ia cu tine saci menajeri si arunca toate ambalajele si resturile!
Photo by: pexels.com
Postat de: A-Editor Marți, 04 Iunie 2019
S-ar putea sa va intereseze si:
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
De acelasi autor:
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
comentarii:
- Cum sa te imbraci la o cina romantica? 5 sfaturi utile
- Drepturile pasagerilor: tot ce trebuie sa stii inainte de zbor
- Ce trebuie sa stii despre asigurarea RCA cand inchiriezi o masina?
- Beneficiile utilizarii produselor de curatenie profesionale in gospodaria ta
- 3 sfaturi utile pentru curatarea si intretinerea pardoselilor