Reteta prajitura de vara, pandispan cu ananas
Vine vara, bine-mi pare, este timpul pentru terase, ceaiuri cu gheata si prajituri cu fructe. Iar noi iti oferim reteta pentru o prajitura delicioasa usor de preparat acasa.
De ce ananas? Afla care sunt beneficiile ananasului
Si daca iti place ananasul, iata o reteta de mascarpone cu ananas. Ce zici?
Ingrediente: 8 oua, 150 gr zahar, o cutie compot de ananas.
Mod de preparare: se prepara un pandispan din 8 oua, 2 linguri de zahar si faina cat cuprinde. Separat, 150 de grame de zahar se caramelizeaza pe foc potrivit. Cand zaharul s-a caramelizat complet, acesta se pune intr-un vas de yena. Apoi se adauga bucati de ananas – de preferat rondele pe care le puteti taia in doua sau in patru – peste care se rastoarna aluatul de pandispan. Se pune la cuptor timp de 30-40 de minute. Se lasa la racit. Pofta buna!
Super reteta - vezi cum se face un pandispan cu visine sau cirese
Postat de: Sorina-Corneanu Marţi, 19 Aprilie 2016
reteta pandispan, retete prajituri, prajituri rapide
S-ar putea sa va intereseze si:
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
De acelasi autor:
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza