Reteta pandispan cu cirese
Retete rapide de vara. Prajitura acesta este pentru orice pofticios si orice gospodina incepatoare: pandispan cu fructe.
Ingrediente reteta pandispan cu cirese
6 oua, 350g de zahar, 600g - 650g de faina, 1 praf de copt, 200 ml lapte, 250 ml ulei, 500 gr. cirese
Mod de preparare reteta pandispan cu fructe
Intr-un castron se bate albusul (se face precum acela pentru bezele), apoi se adauga si zaharul. Separat, se bate galbenusul cu laptele, se adauga uleiul si putin cate putin punem compozitia cu albusurile. Putin cate putin adaugam si faina (mare grija sa nu facem cocoloase!). Compozitia astfel obtinuta o punem intr-o tava unde punem hartie pentru copt.
Dupa ce punem compozitia in tava punem si ciresele pe care le dam prin faina si apoi le asezam in tava. Personal, am adaugat si fulgi de migdale pentru un plus de savoare. La cuptor o tinem timp de 45-50 de minute. O servim cu zahar pudra peste!
Un deliciu culinar cu un gust delicios! Pofta buna!
Postat de: Anca-Avarvare Marţi, 02 Iulie 2013
retete rapide, prajituri, pandispan cu fructe, pandispan cu cirese
S-ar putea sa va intereseze si:
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
De acelasi autor:
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza