Pateu din ficat de porc. Retete gustoase si sanatoase
Dragele mele, astazi va propun o reteta simpla si rapida, dar si sanatoasa! Este adevarata, timpul nu ne mai permite sa stam asa mult in bucatarie, dar aceasta nu inseamna ca nu trebuie sa mancam sanatos!
Ingrediente: 500g ficat de porc (de preferat proaspat), 3 morcovi, 2 cepe, 250g telina, 25g sare, 75 g unt cu continut redus de grasime
Mod de preparare reteta: intai punem ficatul la fiert cu un praf de sare. Cand incepe sa fiarba luam spuma din cratita. Cand vedem ca nu mai face spuma, abia atunci adaugam legumele taiate bucatele si le lasam la fiert in jur de o ora.
Cand constatam ca s-au fiert le scoatem pe o farfuriuta, lasam cateva minute sa se raceasca si le punem intr-un blender unde se paseaza impreuna cu untul.
Personal il servesc fara paine, dar alaturi de legume si are un gust delicios! Pofta Buna!
Postat de: Anca-Avarvare Joi, 01 Noiembrie 2012
pateu de porc, pate porc, retete culinare, retata pateu
S-ar putea sa va intereseze si:
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
De acelasi autor:
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
comentarii:
- Creeaza o ambianta Zen intr-un Sushi Bar: idei de amenajare si decor
- Ergoterapia si Parkinson: Cum sa imbunatatesti calitatea vietii prin activitati zilnice
- Microfoanele lavaliera vs. microfoanele shotgun: care este mai potrivit pentru podcast?
- Stilouri Pelikan: ce sa alegi pentru copilul tau?
- De ce sa alegi produse de carmangerie provenite de la ferme certificate?