Idei ornare salate si aperitive de Craciun
Salatele aperitiv sunt deosebite si asteptate la masa de Craciun, iar daca si ornarea lor este in tematica sarbatorii, atunci nu doar papilele gustative se vor bucura, ci si privirea invitatilor.
Ingrediente reteta: 3 cartofi mijlocii fierti in coaja, 2 oua fierte tari si 1 crud, ulei (pentru maioneza), 2 morcovi medii fierti, 500 gr brocolli, 2 castraveti murati medii, 200 gr de carne fiarta sau sunca, 1 legatura de patrunjel si/sau marar, piper si sare dupa gust, 4 felii mai groase de cascaval, gogosar rosu, seminte de rodie.
Mod de preparare: Pregatiti maioneza din oua si ulei. Taiati cuburi mici cartofii, morcovii fierti, castravetii murati, carnea. Se amesteca toate ingredientele impreuna cu maioneza. Se aseaza pe platou, apoi cu o lingurita se fac 4 gauri, astfel incat sa pozitionati "lumanarile" facute din cascavalul rulat si feliile de gogosar rosu. Se decoreaza cu verdeata, brocolli fiert usor si cu semintele de rodie. Pofta buna!
Postat de: Ana Marți, 25 August 2015
salate rapide, idei de ornare salata craciun, idei ornare craciun
S-ar putea sa va intereseze si:
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
De acelasi autor:
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
comentarii:
- Cele mai frumoase plaje din Aruba: unde sa te relaxezi pe nisipul alb
- Curatarea pardoselilor din gresie, lemn si beton: ce detergent folosesti?
- Procedurile legale pentru import/export folosind containere maritime
- Top 5 cauze ale problemelor renale la caini si cum pot fi prevenite prin controale regulate?
- 3 modalitati de a optimiza spatiul de lucru de acasa