Al saptelea cer
Timp de preparare: 60 minute
Ingrediente:
► 10 oua
► 450g zahar
► 5 linguri de cacao
► 1 pachet de unt
► 200g nuca de cocos
► 200g nuca macinata
► 2 foi de napolitana
Mod de preparare:
Se bat 5 albusuri cu 150g de zahar. Dupa ce s-au batut bine si au aspect de spuma, se adauga 200g de nuca macinata.
Compozitia obtinuta se intinde pe o foaie de napolitana si se coace in cuptorul bine incins. Cand se rumeneste poate fi scoasa.
La fel se procedeaza si cu celelalte 5 albusuri la care se adauga nuca de cocos. Se intinde pe cealalta foaie de napolitana si la fel se coace si aceasta.
Crema:
Cele 10 galbenusuri se amesteca cu zaharul si cu cele 5 linguri de cacao. Totul se pune la bain-marine. Dupa ce compozitia se raceste, se adauga untul. Se amesteca pana ce untul se topeste si se omogenizeaza. Crema se pune intre cele doua foi.
Pofta buna!
Postat de: Loredana-Fintina Marți, 06 Aprilie 2010
prajitura, cer, nuca, oua, cocos
S-ar putea sa va intereseze si:
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
De acelasi autor:
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
comentarii:
- Cele mai elegante ceasuri de dama in 2025: modele care cuceresc scena fashion
- Contraindicatiile RMN: cand si de ce nu este indicat
- Cele mai frumoase plaje din Aruba: unde sa te relaxezi pe nisipul alb
- Curatarea pardoselilor din gresie, lemn si beton: ce detergent folosesti?
- Procedurile legale pentru import/export folosind containere maritime