Al saptelea cer
Timp de preparare: 60 minute
Ingrediente:
► 10 oua
► 450g zahar
► 5 linguri de cacao
► 1 pachet de unt
► 200g nuca de cocos
► 200g nuca macinata
► 2 foi de napolitana
Mod de preparare:
Se bat 5 albusuri cu 150g de zahar. Dupa ce s-au batut bine si au aspect de spuma, se adauga 200g de nuca macinata.
Compozitia obtinuta se intinde pe o foaie de napolitana si se coace in cuptorul bine incins. Cand se rumeneste poate fi scoasa.
La fel se procedeaza si cu celelalte 5 albusuri la care se adauga nuca de cocos. Se intinde pe cealalta foaie de napolitana si la fel se coace si aceasta.
Crema:
Cele 10 galbenusuri se amesteca cu zaharul si cu cele 5 linguri de cacao. Totul se pune la bain-marine. Dupa ce compozitia se raceste, se adauga untul. Se amesteca pana ce untul se topeste si se omogenizeaza. Crema se pune intre cele doua foi.
Pofta buna!
Postat de: Loredana-Fintina Marţi, 06 Aprilie 2010
prajitura, cer, nuca, oua, cocos
S-ar putea sa va intereseze si:
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
De acelasi autor:
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
comentarii:
- Lista celor mai eficiente plante medicinale in tratarea metroragiei
- La plaja alaturi de copii - ce trebuie sa avem cu noi in geanta
- Importanta unui control regulat al vederii pentru imbunatatirea sanatatii ochilor
- Cum poate fi diagnosticata narcolepsia ("boala somnului")?
- Pesto de leurda: Reteta perfecta pentru un pranz rapid