Implantul dentar si increderea in sine

adv-pbfd-implant-dentar

Te-ai saturat sa nu poti zambi si sa ascunzi faptul ca iti lipseste un dinte? Te simti uneori stanjenita de aspectul tau imbatranit dat de o dantura incompleta? Este timpul sa lasi jena si frica deoparte, sa gasesti solutii financiare si sa rezolvi situatia odata pentru totdeauna.

 

Rezolva si tu problema precum starurile de la Hollywood, apeleaza la cosmetica dentara si vei avea o dantura sanatoasa si vei putea zambi fara a te ascunde. Tot ce ai de facut este sa cauti pe internet un cabinet de stomatologie in Bucuresti sau orasul in care locuiesti si sa iti alegi un medic stomatolog bun.

Acesta iti va prezenta cateva optiuni diferite pentru problema ta, cum ar fi proteza mobila, puntea dentara sau implantul dentar. Exista argumente pentru si impotriva fiecareia din aceste optiuni insa de cele mai multe ori, daca nu ai contraindicatii exprese, implantul dentar este optiunea cea mai buna.

Asadar, daca nu cumva ai fost diagnosticata cu diabet, cu vreo afectiune cardiaca grava, cu osteoporoza sau reumatism, daca nu esti insarcinata sau nu alaptezi, ar fi indicat sa iei in considerare la modul cel mai serios un implant dentar.

Aceasta este prima si cea mai recomandata solutie pentru dintii lipsa si are o rata de succes de nu mai putin de 96%. Rata de succes a unui implant scade insa la cca. 80% in cazul fumatorilor, drept pentru care daca esti fumatoare, medicul stomatolog iti va impune sa te lasi de fumat inca dinainte de operatie, precum si o buna perioada dupa operatie.

Sa stii ca este important sa nu amani interventia de implantare, aceasta trebuie facuta intr-un timp cat mai scurt de la pierderea sau extractia dintelui pentru ca dintii invecinati sa nu fie afectati.

Probabil ai si tu o cunostinta care, din cauza ca nu s-a ocupat la timp sa inlocuiasca dintele cazut cu un implant, a suferit o deformare a danturii. Poate ca dintele corespondent de pe arcada opusa, numit dinte antagonist, a crescut prea mult spre gingia opusa in incercarea de a intalni un obstacol ca sa se poata realiza masticatia, poate ca dintii vecini dintelui pierdut s-au inclinat sau se deplaseaza spre spatiul ramas liber in cautarea unui nou punct de sprijin care sa le dea stabilitate, formand astfel noi spatii intre dinti numite treme sau diasteme, sau poate ca au aparut infectii. Spatiile aparute intre dinti poarta numele de diastema daca este localizat intre cei doi dinti din fata (incisivii centrali) sau trema daca este pozitionat intre alti dinti.

Modificarea aliniamentului corect al dintilor are un risc mare sa atraga dupa sine modificari de musculatura si in timp sa afecteze articulatiile gurii si chiar fizionomia. Vestea buna este ca toate aceste complicatii pot fi evitate daca se realizeaza procedura de implantare in timp scurt de la pierderea dintelui.

La implanturile mai vechi montarea cele doua piese, surubul si respectiv bontul, necesita doua operatii diferite, intre care trebuia pastrata obligatoriu perioada de timp necesara vindecarii gingiei. Cu noile tipuri de implanturi, timpul necesar finalizarii operatiunii de implantare a scazut si tie iti va fi mult mai usor. Implanturile dentare numite cu incarcare imediata vin cu bontul fixat deja pe surub, iar coroanele provizorii din plastic pot fi montate imediat. Practic si rapid, in felul acesta, nu va mai trebui ca pe perioada de sase luni de zile sa te chinui cu proteze provizorii si te vei putea intoarce la o activitate obisnuita in aceeasi zi, fara ca cineva sa isi dea seama de mica ta problema. 

Photo by: pixabay.com

Nota obtinuta:
10 (3 voturi)
1050 vizite
Noteaza si tu acest articol:
10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

Postat de: A-Editor Luni, 21 Octombrie 2019

Etichete pentru acest articol:

implant dentar, dantura perfecta


S-ar putea sa va intereseze si:

Sunt inca multe femei care nu stiu ce presupune exact un avort. Aud in stranga si in [..]
citeste si comenteaza
Spunem adesea despre cate cineva ca este ”isteric”, dar ne bazam pe ce consideram noi [..]
citeste si comenteaza
Traim intr-una dintre cel mai neprietenoase societati (daca nu cea mai neprietenoasa, [..]
citeste si comenteaza
Cand vine vorba de inaintarea in varsta, timpul isi spune cuvantul in ceea ce priveste [..]
citeste si comenteaza

De acelasi autor:

Discutiile pe tema cauzelor și factorilor de risc ce favorizeaza situatiile cu major disconfort [..]
citeste si comenteaza
Chiar daca nu cu suficienta zapada, sezonul rece isi face simtita prezenta oricum si o data cu ea [..]
citeste si comenteaza
Venirea pe lume a celui mic reprezinta un moment unic si pe care orice parinte il asteapta cu [..]
citeste si comenteaza
O invitatie romantica la cina, un moment intim petrecut doar intre voi doi, pot schimba cursul [..]
citeste si comenteaza

comentarii:

Adauga comentariu

Care este varsta ta, cititoare a portalului www.femeiastie.ro?

  • - 10 ani
  • 11 - 14 ani
  • 15 - 18 ani
  • 19 - 24 ani
  • 25 - 30 ani
  • 31 - 35 ani
  • 36 - 40 ani
  • 41 - 45 ani
  • 46 - 50 ani
  • 50 + ani

vezi rezultate