Fasole batuta
Timp de preparare: 60 min
Numar de portii: 4
Ingrediente:
► 500 gr fasole uscata
► 1 capatana mica de usturoi
► sare
► 1 morcov
► 1 lingura ulei
► 1ceapa
Mod de preparare:
Se fierbe fasoalea in doua ape, in cea de-a doua se pune morcovul cubulete si se lasa sa fiarba 45 min. Se paseaza fasolea cu usturoiul pisat marunt cu ajutorul mixerului pana devine o pasta.
Se pune pe foc o tigaie cu ulei si se adauga ceapa taiata marunt si se lasa sa se caleasca, apoi se adauga bulionul si putina apa si se lasa sa fiarba.
Peste pasta de fasole se adauga ceapa calita. Se serveste cu salata verde.
Pofta buna!
Reteta Magica de: Mihaela Mirela Serban
Postat de: FemeiaStie Vineri, 09 Aprilie 2010
retete culinare rapide, fasole batuta, de post
S-ar putea sa va intereseze si:
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
De acelasi autor:
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
comentarii:
- Cupluri de vedete care au ales sa doarma in paturi sau chiar dormitoare separate
- Cea mai simpla reteta de ciorba de perisoare. Vlad Ciuburciu: "Oferim intotdeauna clientilor experiente unice"
- Perspective
- Talismane din argint – ce simbolizeaza acestea?
- Ce trebuie sa stii cand cumperi un cojoc de blana pentru prima data?