Bomboane Rafaello
Va doriti un desert elegant, rapid si foarte savuros? Avem musafiri, iar prajiturile nu ajung! Facem repede niste bomboane delicioase, pe care si le vor aminti cu siguranta. Iata o reteta pentru bomboane Raffaello:
Ingrediente reteta: 140 g lapte praf, 90 g unt, 80 g fulgi cocos, cativa stropi esenta de migdale, cateva migdale fara coaja
Mod de preparare: Se amesteca ingredientele, in afara de migdale. Pastram 20g fulgi de cocos. Nu puneti prea multa esenta deoarece este foarte aromata, insa este folositoare intrucat va masca gustul untului. Din aluat formam mingiute, introducand cate o migdala la mijloc.
Dam apoi prajiturelele prin cocos si le pastram la frigider cam 3 ore pentru a se intari. Cand vrem sa se intareasca repede (30 minute) le punem la congelator. Pofta buna!
O reteta de: Doruta Dumitru
Postat de: Redactor-Colaborator Luni, 15 Decembrie 2014
retete prajituri, bomboane raffaelo
S-ar putea sa va intereseze si:
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
De acelasi autor:
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
comentarii:
- Cum sa alegi extensiile de gene pentru evenimente speciale?
- Elemente esentiale in geanta bebelusului pentru o iesire la parc
- La ce varsta este recomandat sa iti faci un peeling facial?
- Top 10 carti captivante pentru copiii de 10 ani: aventuri care modeleaza tineri cititori
- Cum sa alegi bratarile din aur in functie de tinuta vestimentara