Bomboane Rafaello
Va doriti un desert elegant, rapid si foarte savuros? Avem musafiri, iar prajiturile nu ajung! Facem repede niste bomboane delicioase, pe care si le vor aminti cu siguranta. Iata o reteta pentru bomboane Raffaello:
Ingrediente reteta: 140 g lapte praf, 90 g unt, 80 g fulgi cocos, cativa stropi esenta de migdale, cateva migdale fara coaja
Mod de preparare: Se amesteca ingredientele, in afara de migdale. Pastram 20g fulgi de cocos. Nu puneti prea multa esenta deoarece este foarte aromata, insa este folositoare intrucat va masca gustul untului. Din aluat formam mingiute, introducand cate o migdala la mijloc.
Dam apoi prajiturelele prin cocos si le pastram la frigider cam 3 ore pentru a se intari. Cand vrem sa se intareasca repede (30 minute) le punem la congelator. Pofta buna!
O reteta de: Doruta Dumitru
Postat de: Redactor-Colaborator Luni, 15 Decembrie 2014
retete prajituri, bomboane raffaelo
S-ar putea sa va intereseze si:
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
De acelasi autor:
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
comentarii:
- Cele mai frumoase plaje din Aruba: unde sa te relaxezi pe nisipul alb
- Curatarea pardoselilor din gresie, lemn si beton: ce detergent folosesti?
- Procedurile legale pentru import/export folosind containere maritime
- Top 5 cauze ale problemelor renale la caini si cum pot fi prevenite prin controale regulate?
- 3 modalitati de a optimiza spatiul de lucru de acasa