Ai pofta de ceva dulce? Lava Cake cu ciocolata alba este raspunsul!
Cu totii ne dorim sa mancam in weekend numai deserturi din Franta sau dulciuri din Belgia si Elvetia, dar acest lucru nu este posibil. Asa ca noi va sarim in ajutor cu reteta pentru lava cake cu ciocolata alba.
Ingrediente reteta: 200g de mure, 1 lingura de miere, 100g unt sarat, 200g ciocolata alba, 100g faina, 100g zahar vanilat, 1 praf de piper proaspat macinat, 5 oua
Mod de preparare reteta: rupeti ciocolata in bucati si puneti-o intr-un vas alaturi de unt. Topiti la microunde timp de 20 de secunde, in reprize, pana cand amestecul se topeste.
Spargeti ouale intr-un vas si adaugati zaharul, apoi bateti-le. Adaugati amestecul cu unt si ciocolata si adaugati faina.
Urmatorul pas este sa ungeti 4 forme de lava cake si presarati faina. Impartiti aluatul intre forme. Inghetati pentru 2 ore.
Preincalziti cuptorul la 180 de grade, puneti desertul intr-o tava cu hartie de copt si coaceti timp de 15 minute.
Spalati murele, apoi mixati-le bine cu miere si piper. Scoateti prajiturile din cuptor si lasati la temperatura camerei 2 minute, apoi scoteti-le din forme si presara sosul de mure.
Gustare placuta!
O reteta de: Ambra-Andreea Coman
Postat de: Redactor-Colaborator Miercuri, 26 Iulie 2017
prajituri cu ciocolata, prajituri rapide
S-ar putea sa va intereseze si:
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
De acelasi autor:
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
comentarii:
- Cum sa te imbraci la o cina romantica? 5 sfaturi utile
- Drepturile pasagerilor: tot ce trebuie sa stii inainte de zbor
- Ce trebuie sa stii despre asigurarea RCA cand inchiriezi o masina?
- Beneficiile utilizarii produselor de curatenie profesionale in gospodaria ta
- 3 sfaturi utile pentru curatarea si intretinerea pardoselilor