Migdalele - medicamentul digestiei

dreamstimefree_1424334

Desi sunt foarte rar intalnite in casele noastre, migdalele sunt cunoscute pentru numeroasele vitamine si minerale, pe care le contin.

Un studiu american, a demonstrat o noua calitate a migdalelor, si anume cea de bun digestiv. Astfel, ele ajuta la reducerea bacteriilor digestive, daunatoare, crescand nivelul celor prietenoase.1149920_73683300.jpg

Asadar, migdalele ajuta la alungarea tulburarilor digestive, cum ar fi: crampele, balonarea, constipatia, diareea si chiar ar putea estompa sindromul colonului iritabil.

Consumate neprajite si in doza moderata, migdalele, au un important aport de minerale (potasiu, calciu, fosfor, magneziu), vitamine (A, B, C si E), materii grase (acizi omega 3). 

Printre acestea, migdalele pot combate anemia, insomnia, dar si astmul bronsic.

Ce ar mai trebui sa stim despre aceste fructe oleaginoase, este ca ajuta la tratarea inflamatiilor de la nivelul gatului, plamanilor, si aparatului genito-unitar. De multe ori se dovedeste a fi un laxativ natural usor.

Desi la noi este un aliment rar si scump, cu toate astea, ar trebui sa le avem in camara noastra.

                                                          

Nota obtinuta:
10 (3 voturi)
1660 vizite
Noteaza si tu acest articol:
10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

Postat de: Alexandra-Lupsa Joi, 16 Decembrie 2010

Etichete pentru acest articol:

migdale, vitamine, minerale, importanta-migdalelor, bacterii-digestive, tulburari-digestive, omega-3, anemie, insomnie, inflamatii, sindromul-colonului-iritabil


S-ar putea sa va intereseze si:

www.parodontax.ro este un website special creat pentru toti consumatorii care sunt in [..]
citeste si comenteaza
Ce analize medicale trebuie facute anual? Tu le stii? Dar le faci? Discutiile despre cat [..]
citeste si comenteaza
Testul de paternitate este un test genetic prin care se stabileste daca un barbat este [..]
citeste si comenteaza
Hemoleucograma – iata analiza de sange atat de simpla care are capacitatea de a depista [..]
citeste si comenteaza

De acelasi autor:

Hranitor si racoritor, gustare intre mese sau aliment de baza la micul dejun, iaurtul reprezinta o [..]
citeste si comenteaza
Zincul este un element esential pentru om, de o importanta biologica si de sanatate publica [..]
citeste si comenteaza
Odata cu sfarsitul concediului, cu siguranta ca sindromul post-vacanta va inlocui starea relaxata [..]
citeste si comenteaza
Asa cum in arta culinara imbinarea culorilor joaca un rol extrem de important in modul de perceptie [..]
citeste si comenteaza

comentarii:

Adauga comentariu

Care este varsta ta, cititoare a portalului www.femeiastie.ro?

  • - 10 ani
  • 11 - 14 ani
  • 15 - 18 ani
  • 19 - 24 ani
  • 25 - 30 ani
  • 31 - 35 ani
  • 36 - 40 ani
  • 41 - 45 ani
  • 46 - 50 ani
  • 50 + ani

vezi rezultate