Vacanta all inclusive
Va surade ideea unei vacante in care serviciile suplimentare, in general cele de alimentatie, sunt incluse in tariful total al sejurului? O vacanta de vis unde alegerea restaurantului pentru a servi masa nu va mai da batai de cap? Mai precis, in momentul in care ajungeti la hotel, nu veti mai avea grija unor costuri suplimentare, ci veti avea parte de mese imbelsugate cu preparate internationale si traditionale.
Ce este vacanta all inclusive?
Regimul all inclusive este un serviciu avantajos si ideal pentru o vacanta linistita daca vreti sa va bucurati de un confort pe masura asteptarilor. O vacanta relaxanta, cu soare, plaja, sport, piscina, shopping si mancare pentru toate gusturile. Mai exact, in categoria all inclusive intra pensiune completa (mic dejun, pranz, cina), bauturi alcoolice si non-alcoolice locale, cafea, ceai, gustari la barurile hotelului, gustari intre mese, gratuitate la sauna, fitness, piscina si la terenurile de sport. Insa, serviciile gratuite difera de la un hotel la altul, de aceea este bine sa consultati mai multe oferte.
Inceputurile “all inclusive”
Conceptul „all inclusive” a aparut pentru prima oara in statul insular Jamaica din Marea Caraibelor, extinzandu-se ulterior cu rapiditate in diverse parti ale globului. In prezent, destinatii precum Bulgaria, Grecia, Turcia, Croatia, Egipt si Tunisia sunt foarte cautate datorita serviciilor all inclusive.
Cui ii este potrivit regimul all inclusive?
Acest tip de regim este ideal atunci cand doriti sa petreceti o vacanta relaxanta la soare, pe plaja sau la piscina. Insa, daca sunteti o fire activa si doriti sa exploatati la maximum destinatia aleasa, este de preferat sa optati pentru o alta varianta de sejur. Studiati ofertele agentiilor de turism si rezervati-va din timp sejurul mult visat!
Postat de: Alexandra-Andreevici Miercuri, 30 Iunie 2010
vacanta, all inclusive, sejur, soare, plaja, piscina, gustari, masa
S-ar putea sa va intereseze si:
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
De acelasi autor:
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
comentarii:
- 3 modalitati de a optimiza spatiul de lucru de acasa
- Beneficiile otetului de mere: utilizari in bucatarie si sanatate
- Secretele unei petreceri reusite: 5 reguli de care sa tii cont
- Tipuri de saltele pentru anumite categorii de oameni si/sau obiceiuri de dormit
- Sanatatea cerebrala: care sunt investigatiile care ajuta in evaluarea acesteia?