Afectiuni ginecologice frecvente si tratamentul acestora

GINECO

Foarte multe femei se plang de sensibilitati si afectiuni ginecologice, insa nu iau masuri decat atunci cand problemele devin mult mai greu de tratat. Multe din problemele cu care se confrunta majoritatea femeilor pot fi rezolvate rapid daca sunt identificate in stadii incipiente.

Abordarea preventiva este intotdeauna de preferat, iar tratamentul trebuie prescris in functie de fiecare caz in parte si in urma unor investigatii. Nu peste tot se intampla astfel, din pacate, insa noi am gasit o clinica unde veti fi tratate cu multa atentie, respect si consideratie.

Poate cele mai frecevente afectiuni medicale ale femeilor sunt sindromul ovarelor polichistice si anexita, doua probleme majore care, in lipsa unui tratament eficace, conduc la infertilitate si la probleme auxiliare ale intregului organism.

 

Sindromul ovarelor polichistice este intalnit la 73% dintre femeile sub varsta de 30 de ani, cu multiple efecte estetice si de sanatate.

Probabil hirsutismul, dereglarile hormonale, acneea si cresterea in greutate sunt cele mai neplacute simptome ale sindromului ovarelor polichistice. Nu foarte multe persoane stiu ca prezenta acestui sindrom favorizeaza aparitia diabetului de tip 2, a diferitelor boli cardiovasculare si chiar a infertilitatii, asadar, tratamentul acestei afectiuni este foarte necesar.

 

Tratamentul clasic propune anticonceptionalele, insa la Hilmi Medical Center tratamentul acestui sindrom este abordat inovator si nu presupune neaparat administrarea anticonceptionalelor. Odata cu rezolvarea acestei probleme, veti putea avea din nou un ten curat si stralucitor si o greutate care raspunde la dieta si exercitii fizice. Totodata, problemele auxiliare (cardiovasculare sau ale insulinei) vor fi remediate.

 

Anexita este o boala frecventa a aparatului reprodutiv feminin, fiind o inflamatie pelviana cauzata de mai multi factori. Cele mai intalnite cauze ale anexitei sunt bolile cu transmitere sexuala, precum chlamydia si gonoreea. Simptomele anexitei sunt multiple, dar inexistenta simptomelor nu garanteaza sanatatea aparatului reproducator. Controalele medicale realizate la invervale regulate va pot scuti de numeroase probleme pe termen lung.

Daca nu este tratata la timp, anexita poate provoca formari de tesut cicatricial, sarcina ectopica, dureri persistente sau chiar infertilitate, de aceea, este extrem de important sa depistam si sa tratam anexitacat mai rapid.

La Hilmi Medical Center, medicii ginecologi vor trata anexita folosind cele mai performante tratamente, in functie de cazurile particulare ale afectiunii pacientei. Fiecare pacienta este un caz diferit, de aceea, tratamentul trebuie sa tina cont de analize detaliate si investigari atente ale fiecarui caz in parte. Tratarea anexitei este cel mai important pas pentru sanatatea reproductiva a femeii.

Aveti grija de sanatatea si echilibrul dumneavoastra fizic cu ajutorul echipei Hilmi Medical Center!

Un articol de: SEO monitor

Nota obtinuta:
10 (4 voturi)
2116 vizite
Noteaza si tu acest articol:
10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

Postat de: A-Editor Luni, 20 Octombrie 2014

Etichete pentru acest articol:

afectiuni ginecologice, ovare polichistice, anexita


S-ar putea sa va intereseze si:

Tot mai frecvent femeile ajung la doctor din pricina chisturilor ovariene. Situatia este [..]
citeste si comenteaza
Daca si tu esti una dintre nefericitele care sufera de dureri monstruoase in timpul [..]
citeste si comenteaza
Pilule au inceput sa fie utilizate pe scara larga incepand cu anul 1965, mai intai in SUA [..]
citeste si comenteaza
Impotenta sau disfunctia erectila –in termeni oficiali reprezinta incapacitatea de a [..]
citeste si comenteaza

De acelasi autor:

In ultimul timp, s-ar putea spune ca Thermomix se afla pe buzele tuturor, de la chefi care doresc [..]
citeste si comenteaza
Tehnologia este o moda cu care trebuie sa tinem pasul. Evolutia ei foarte rapida ne ofera multiple [..]
citeste si comenteaza
Venirea toamnei te-a determinat sa iei o hotarare foarte importanta: te apuci de curatenie generala [..]
citeste si comenteaza
Chiar daca smartphone-urile se bazeaza din ce in ce mai mult pe principiul „bun acum, vechi [..]
citeste si comenteaza

comentarii:

Adauga comentariu

Care este varsta ta, cititoare a portalului www.femeiastie.ro?

  • - 10 ani
  • 11 - 14 ani
  • 15 - 18 ani
  • 19 - 24 ani
  • 25 - 30 ani
  • 31 - 35 ani
  • 36 - 40 ani
  • 41 - 45 ani
  • 46 - 50 ani
  • 50 + ani

vezi rezultate