De ce este mai indicat sa-ti faci un tatuaj temporar

Suntem diferiti si cu toate acestea simtim nevoia sau dorinta de a arata acest lucru prin fiecare detaliu al vestimentatiei noastre. Uneori, mergem chiar mai departe, alegand, de exemplu, coafuri nonconformiste, manichiuri extravagante sau tatuaje care sa ne scoata in evidenta.
Exista si motivatii mai subtile de a face un tatuaj, cum ar fi din pasiune sau dragoste (pentru o persoana, un animal etc.) sau pentru a marca un eveniment important din viata. Daca dintr-un motiv sau altul ai decis sa iti faci un tatuaj in viitorul apropiat, te sfatuim sa te gandesti mai bine cu privire la tipul de tatuaj. Chiar daca acum esti sigura cu privire la model sau suprafata de pe corp care urmeaza a fi tatuata si, prin urmare, te atrage mai mult ideea de tatuaj permanent, mai tarziu s-ar putea sa nu-ti mai placa. Daca tot se pot face si tatuaje temporare, de ce n-ai alege aceasta varianta? Tatuajele temporare au avantajul ca sunt usor de aplicat, mai putin dureroase si pot fi indepartate dupa un anumit timp.
Un tatuaj temporar este de fapt o imagine imprimata pe piele care seamana cu un tatuaj real. Acesta poate fi desenat, pictat sau realizat cu un aerograf (aparat de pictura corporala). Tatuajul temporar cu pix se aplica direct pe piele si se indeparteaza cu apa si sapun. Acesta reprezinta si cel mai rudimentar mod de a-ti face un tatuaj. In prezent, la realizarea tatuajelor se foloseste un amestec de cerneala si pigment, care dureaza mai mult timp. Tatuajul cu henna se face cu o pasta produsa din planta henna, care se gaseste in Africa de Sud. Dezavantajul acestui tip de tatuaj este dat de gama redusa de culori, care cuprinde doar nuante de rosu, maro, negru si nude.
O varianta recomandata tot mai mult este tatuajul cu tus (Jagua) obtinut din sucul unor fructe ce cresc in zona amazoniana. De ce ai opta pentru un astfel de tatuaj? In primul rand, este 100% natural, non-toxic, rezista pana la doua sapamani si arata ca un tatuaj permanent. In al doilea rand, procedeul de realizare este simplu: intai realizezi desenul pe hartia de transfer cu un stilou, pix sau creion, apoi aplici crema din set pe piele si aplici hartia cu desenul in jos.
Un alt tip de tatuaj temporar este cel realizat cu aerograful. Procedeul este urmatorul: se lipeste un sablon pe piele, iar cu ajutorul aerografului se distribuie culoarea. Daca il face un artist, acesta poate controla elementele delicate ale tatuajului. In ceea ce priveste avantajele, se poate mentiona faptul ca seamana perfect cu unul permanent, putand duce in eroare chiar si cunoscatorii, si nu este dureros.
Indiferent de procedura, tatuajul temporar reprezinta cea mai buna varianta pentru persoanele indecise sau care se plictisesc sau se razgandesc repede.
Sursa foto: https://pixabay.com
Postat de: A-Editor Joi, 25 Ianuarie 2018
tatuaje temporare
S-ar putea sa va intereseze si:
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
De acelasi autor:
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
Cumpara simplu si rapid haine pentru nou nascuti realizate din bumbac natural, la preturi accesibile
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
comentarii:
- Cele mai frumoase plaje din Aruba: unde sa te relaxezi pe nisipul alb
- Curatarea pardoselilor din gresie, lemn si beton: ce detergent folosesti?
- Procedurile legale pentru import/export folosind containere maritime
- Top 5 cauze ale problemelor renale la caini si cum pot fi prevenite prin controale regulate?
- 3 modalitati de a optimiza spatiul de lucru de acasa