Clonarea virtuala

pfd-clonare-virtuala

Nu am sa ma refer in acest material la hackerii care cloneaza unele siteuri si/ sau conturi de socializare ale unor personalitati, cu scopul fraudulos, de a obtine foloase materiale si/ sau financiare necuvenite, ci chiar la conturile dumneavoastra de social media.

Mai precis, ganditi-va putin, cum ar fi ca blogurile si conturile dumneavoastra de Yahoo, Facebook, Youtube, Google, Instagram, Tik-tok si Twitter sa fie temeinic studiate si analizate, iar pe baza a tuturor postarilor dumneavoastra sa fie realizata o dublura a dumneavoastra, care sa dainuiasca pe vecie?!? Stiu ca acum pare un scenariu de film SF, dar la fel erau acum un sfert de secol internetul mobil si video-call.

 

Chiar nu putem sa stim ce va fi in viitor, dar daca totusi ”teoria” mea se adevereste eu zic ca ar trebui, de pe acum sa fim un pic mai atenti la ce anume decidem sa dam SUBSCRIBE, LIKE sau SHARE si mai multa analiza, pe text, la ceea ce comentam. Fiindca, asa cum se spune in mai toate filmele politiste americane ”You’ve got right to remain silence, everything you’ll say can be use against you…”. Adica, sincer acum, cui i-ar face placere ca vreun stra-stra-stra-stranepot sa afle ce fel de poama a fost stra-stra-stra-stramosul sau !?:D

 

Bineinteles ca prezentul articol este unul cu un caracter SF pentru unii, ”deja in lucru” pentru Teoria Conspiratiei, ”de umplutura” pentru altii si perfect realizabil pentru toti ceilalti; dumneavoastra aveti libertatea de a va alege in care dintre categoriile mai sus enumerate va incadrati. Acum ca scoala, munca, distractia, viata noastra s-au mutat in online, nu putem decat sa speculam care va fi urmatoarea etapa a evolutiei noastre ca specie. Zic asta deoarece sigur va fi o etapa urmatoare in care virtualul va deveni realitatea noastra cotidiana.

 

Prin urmare clonarea virtuala este la fel de posibila cum sunt teleportarea sau intoarcerea in timp, mai exact foarte aproape de infaptuire. Acesta nu se vrea a fi un material alarmist, ci unul care emite o teorie cu o rata de probabilitate destul de ridicata ceea ce-l face inedit.

 

Asa ca, dragii mei nu uitati ca ”You’ve got right to remain silence, everything you’ll say can be use against you…” si fiti foarte atenti la tot ceea ce postati in mediul online. Acum ca FemeiaStie.ro va informat despre posibilitatea aparitiei acestei tehnici (sa-i zicem asa, nu veti mai avea nicio scuza in viitor atunci cand clonarea virtuala va fi parte integranta a existentei noastre.

Photo by: pexels.com

Nota obtinuta:
10 (1 vot)
911 vizite
Noteaza si tu acest articol:
10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

Postat de: Robert-Codescu Joi, 28 Mai 2020

Etichete pentru acest articol:


S-ar putea sa va intereseze si:

Revolutia informatica a ajuns peste toate bulevardele si cartierele de la noi din tara, [..]
citeste si comenteaza
Numarul romanilor care au cont pe facebook este in plina crestere, ajungand azi la 7,2 [..]
citeste si comenteaza
Vrei sa-ti deschizi un site si nu stii de unde sa incepi? Daca nu detii prea multe [..]
citeste si comenteaza
Astazi mi-am descarcat de pe platforma Blogger de la Google “Ghidul incepatorului in [..]
citeste si comenteaza

De acelasi autor:

Asa cum v-am promis intr-un articol precedent revin cu acest nou material pentru a face o scurta [..]
citeste si comenteaza
Asa cum fusesem „amenintati” intr-unul din articolele anterioare, redactorul nostru - acelasi [..]
citeste si comenteaza
O noua carte despre Ploiesti, cu ploiesteni, dar pentru toata lumea, a fost lansata in anul 2014. [..]
citeste si comenteaza
Cum toata lumea vorbeste despre “Istoria ceasurilor romanesti” si despre ceasurile romanesti [..]
citeste si comenteaza

comentarii:

Adauga comentariu

Care este varsta ta, cititoare a portalului www.femeiastie.ro?

  • - 10 ani
  • 11 - 14 ani
  • 15 - 18 ani
  • 19 - 24 ani
  • 25 - 30 ani
  • 31 - 35 ani
  • 36 - 40 ani
  • 41 - 45 ani
  • 46 - 50 ani
  • 50 + ani

vezi rezultate