Frigarui mixte la gratar reteta rapida pentru picnic
Iata o reteta simpla de frigarui mixte la gratar. Se face usor si se poate manca alaturi de traditionalii mici. Se fac la gratar, daca vreti sa simtiti aroma de gratar.
Iata reteta de frigarui mixte la gratar.
Ingrediente reteta: 500 g de cartofi, 4 bucati de piept de pui, sare, piper, usturoi, 1 legatura de marar, ulei de masline.
Mod de pregatire reteta: se fierb cartofii in apa cu sare. Dupa ce s-au fiert cartofii se scurge apa si se lasa la racit. Mararul se taie marunt. Usturoiul se piseaza si se pune 1 sau 2 linguri de ulei de masline. Se amesteca tot.
Bucatile de pui se taie si se amesteca tot. Se iau betele pentru frigarui, se ung cu ulei si se infig alternativ in cartofi si carne. Se pune o bucata de cartof, o bucata de carne, o bucata de cartof, o bucata de carne si tot asa. Se pun frigaruile pe gratar, se adauga condimentele dupa gust. Frigaruile se lasa pe foc pana cand se rumenesc usor, aproximativ 15 minute. Dupa ce s-au rumenit inseamna ca frigaruile sunt gata si se pot manca. Pofta buna!
Este o reteta usor de facut si nu necesita mult timp de preparare.
Postat de: Gabriela-Theodora-Negoita Miercuri, 03 Mai 2017
reteta frigarui, frigarui la gratar
S-ar putea sa va intereseze si:
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
De acelasi autor:
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
comentarii:
- Importanta etichetelor in vanzarea produselor de casa
- Look profesional si stilat: trucuri vestimentare pentru un impact pozitiv la birou
- Cele mai elegante ceasuri de dama in 2025: modele care cuceresc scena fashion
- Contraindicatiile RMN: cand si de ce nu este indicat
- Cele mai frumoase plaje din Aruba: unde sa te relaxezi pe nisipul alb