Ai incredere in mine sau vrei parola telefonului meu?
Odata cu evolutia tehnologiei, am devenit din ce in ce mai dependenti de gadgeturile noastre. Atat telefonul, cat si calculatorul, pot fi considerate o parte importanta din viata noastra. Ce faci in cazul in care partenerul tau prefera sa-si tina “jucariile” doar pentru el?
Stim ca te intereseaza: informatii despre increderea in partener
Cat de transparenta este relatia ideala?
Relatia perfecta ar fi cea in care exista transparenta totala, tu poti intra pe contul de Facebook al iubitului tau si ii poti verifica mesajele de pe telefon…sau nu. Relatia poate functiona foarte bine cu propriile voastre reguli. Poate amandoi vreti sa aveti putin spatiu, sa raspundeti la telefoanele voastre si sa ii permiteti celuilalt sa raspunda in locul vostru doar in anumite situatii. Poate va place sa aveti acces permanent la telefonul si la conturile celuilalt sau doar unul din voi ar vrea sa fie asa, iar celalalt se conformeaza. Voi stabiliti cat de transparenta vreti sa fie relatia voastra, dar ar fi indicat sa faceti asta inca de la inceputul relatiei. Daca apar schimbari dupa ceva timp, este foarte posibil ca acest lucru sa ii trezeasca suspiciuni partenerului tau.
Daca nu-mi dai parola ta, inseamna ca ascunzi ceva
Gresit! Daca ai un comportament dubios, inseamna ca ascunzi ceva, iar in situatia aceasta exista tentatia de a cauta dovezi. Comportament dubios ar putea insemna sa reactioneze destul de urat cand incerci sa ii atingi telefonul, chiar si in gluma, sau sa te uiti in laptopul lui in timp ce el lucreaza. Aici pot fi multe exemple de schimbari in comportamentul partenerului, de la o anumita “raceala” care se instaleaza intre voi, pana la un comportament irascibil. In loc sa iti macini timpul si nervii incercand sa accesezi telefonul iubitului, mai bine incerci sa stai de vorba cu el.
Nu mai este telefonul tau, ci este al nostru
Aceasta este valabil si la conturile de pe retelele de socializare, la adresele de e-mail etc. Multe cupluri simt nevoia sa isi faca un cont comun, de “familie”, indiferent daca sunt casatoriti sau nu, pentru a le arata tuturor ca sunt fericiti impreuna. Acest lucru poate fi enervant pentru prietenii unuia din membrii “familiei”, pentru ca nu stiu exact daca vorbesc cu cine trebuie sau nu. Probabil ca cea mai buna varianta, in cazul in care simti nevoia sa faci un cont comun, ar fi sa pastrezi si contul tau personal.
Incredere si sinceritate
Atat timp cat exista incredere, comunicare, respect si intelegere, nu cred ca o parola ar putea afecta relatia. Daca ai o relatie buna, comunicare eficienta si incredere in partenerul tau, nu ai de ce sa ai indoieli in privinta relatiei.
Un articol de: Alexandra Crisan
Postat de: Redactor-Colaborator Luni, 23 Noiembrie 2015
relatie, incredere in cuplu, telefon, sinceritate
S-ar putea sa va intereseze si:
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
De acelasi autor:
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
comentarii:
- Transformarea pielii cu retinal: ingredientul de 10 ori mai puternic decat retinolul
- Top 5 motive pentru care anvelopele de vara Barum sunt o alegere excelenta
- Cum sa-ti rambursezi creditul mai rapid: strategii eficiente
- Ce sa porti la o conferinta de afaceri: idei de tinute office chic
- Costul fatetelor dentare: cum poti sa iti planifici financiar pentru un zambet perfect?