Intuitia feminina

Pentru ca lunile de inceput ale anului au ca principale evenimente sarbatori ale dragostei, ale primaverii, in principal avand ca public tinta femeile am putea sa dezbatem un pic subiectul referitor la ceva specific femeii ca doar se apropie ziua acesteia – intuitia feminina.

Desigur toate femeile, de toate varstele vor fi de acord cu aceasta caracteristica specifica, insa acest subiect vine putin in contradictie cu unele principii si credinte ale barbatilor. Problema pe care barbatii o gasesc ca fiind cea mai agasanta este cea a geloziei, iar noi, femeile avem deseori tendinta de a “bate la cap”. Cei mai multi vor considera ca de vina suntem tot noi, femeile, cauza fiind lipsa increderii. Ei bine, acest concept este gresit deoarece atunci cand avem o relatie serioasa, cu planuri de viitor, avem incredere in partenerul de viata, in schimb nu avem incredere in anumite persoane din jurul acestuia, persoane de obicei de sex feminin.

 

Aici intervine intuitia feminina care “simte” imediat, prin nu stim ce fel de cai, dar simte atunci cand cineva intervine mai mult decat trebuie. Caracteristica femeilor de a avea un al saselea simt nu este valabil doar atunci cand avem o relatie si simtim ca aceasta poate fi amenintata. Intuitia feminina activeaza pe toate planurile. Femeile care nu sunt implicate intr-o relatie simt cand unii barbati sunt atrasi mai mult decat altii de acestea, femeia poate simti o privire fara ca aceasta sa fie adresata in mod direct si voluntar. Si aceasta nu se datoreaza faptului ca femeile ar fi superioare, nicidecum. Cele care cred si sustin asta sunt cele care sunt criticate de barbati.

 

Niciunul dintre sexe nu este superior celuilalt prin simplul fapt ca nu pot fi comparate. Nu sunt simetrice, nu au aceleasi abilitati native si caracteristice, nu au aceleasi obiceiuri si credinte. Femeile au o anumita latura dezvoltata fata de cea a barbatilor, de aceea femeile sunt cele care vorbesc mai mult pentru ca au latura ce tine de comunicare si alte procese similare mai dezvoltata decat cea a barbatilor. Barbatii sunt mai practici si au o viziune liniara, de aceea sunt mai multe persoane de sex masculin interesate de domenii cu profil real, stiintific decat persoane de sex feminin.

 

Prin urmare, dragii nostri companioni in drumul spre viitor, intuitia feminina exista. Trebuie sa incercati sa intelegeti lucrul acesta asa cum si noi intelegem ca e greu de inteles pentru voi, nu pentru ca nu ati putea ci pentru ca nu sta in natura voastra. Dar femeia de langa fiecare nu isi doreste decat binele vostru si echilibrul relatiei in vederea formarii unei viitoare familii. Asa ca nu va suparati pe ele cand sunt geloase, intuitia le da un astfel de impuls si este si un mare semn de a arata ca le pasa!

Un articol de: Madalina Radu

Nota obtinuta:
9.6 (9 voturi)
2711 vizite
Noteaza si tu acest articol:
10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

Postat de: Redactor-Colaborator Marți, 12 Martie 2013

Etichete pentru acest articol:

intuitia feminina, despre femei, femeiaS-ar putea sa va intereseze si:

Filozofii, teologii si psihologii au cautat mult timp sa o defineasca, iar in [..]
citeste si comenteaza
Si totusi oamenii continua sa promita. De la lucruri marunte pana la fapte mari, oamenii [..]
citeste si comenteaza
Iti lipsesc aripile care zac acum intr-un sifonier si iti lipseste aerul care sa te ajute [..]
citeste si comenteaza
Iata cateva modalitati pentru a afla daca este o prietenie falsa: [..]
citeste si comenteaza

De acelasi autor:

Viata este o intrebare fara de raspuns. Cu toate acestea, trebuie iubita pana la ultima rasuflare. [..]
citeste si comenteaza
V-ati gandit cate conflicte intre doi parteneri sunt declansate de competitie? Si oare cum ajungem [..]
citeste si comenteaza
Invidia este o patima ascunsa, nascuta din frustrare sau, cum afirma Socrate, un ulcer al [..]
citeste si comenteaza
In perioada 5-7 octombrie 2012, romanii din imprejurimile capitalei americane au participat la [..]
citeste si comenteaza

comentarii:

Adauga comentariu

Care este varsta ta, cititoare a portalului www.femeiastie.ro?

  • - 10 ani
  • 11 - 14 ani
  • 15 - 18 ani
  • 19 - 24 ani
  • 25 - 30 ani
  • 31 - 35 ani
  • 36 - 40 ani
  • 41 - 45 ani
  • 46 - 50 ani
  • 50 + ani

vezi rezultate