Electrostimulare sau Masaj Anticelulitic?
Cum vremea calda se instaleaza treptat, toate femeile isi doresc sa fie in forma, sa parte pantaloni scurti, rochite, fuste etc. Daca din diverse motive dietele sau exercitiile nu va sunt cele mai bune prietene, mai aveti o posibilitate de a va mentine in forma: electrostimularea sau masajul anticelulitic.
Cum alegem cea mai buna metoda de a ne mentine in forma?
Daca nu ati mai urmat astfel de proceduri si nu stiti pe care s-o alegeti, iata cum actioneaza si ce presupune fiecare tratament in parte:
Electrostimularea presupune aplicarea unor electrozi pe piele, prin care se transmit impulsuri electrice de diferite intensitati, in functie de rezultatul dorit: masaj de relaxare, masaj anticelulitic, cresterea masei musculare.
Nu presupune efort si nu doare
Ce poate fi mai placut dupa o zi obositoare de munca, decat sa stai intinsa pe pat si sa te relaxezi, in timp ce un aparat iti tonifica si remodeleaza corpul? Impulsurile electrice trimise de aparat sunt fine, iar daca intensitatea este marita treptat, corpul se va obisnui usor cu ele.
Tonifiere, fermitate, remodelare corporala si scadere in greute
Prin electrostimulare iti poti lucra toti muschii simultan sau doar partile care te intereseaza. Fara niciun efort, corpul iti este tonifiat si remodelat, iar 45 de minute de electrostimulare echivaleaza cu aproximativ patru ore de fitness.
Imbunatateste circulatia sanguina si ajuta la eliminarea apei retinute in corp
Impulsurile electrice trimise de aparat duc la imbunatatirea circulatie sanguine si chiar la accelerarea acesteia. De asemenea, se elimina si apa din organism.
Electrostimularea are multe aplicatii si beneficii printre care si eliminarea durerilor de picioare, musculare, varice etc.
Masajul anticelulitic are efect in primul rand impotriva aspectului cojii de portocala si in al doilea rand asupra organismului. Prin masaj nu scapam numai de celulita, dar ne intarim musculatura si metabolizam mai repede grasimile, iar la nivel psihic elimina stresul.
Alte beneficii ale masajului anticelulitic sunt:
Stimularea circulatiei sanguine si eliminarea toxinelor din organism
Diminuarea stratului adipos si scaderea circumferintei corporale
Imbunatatirea aspectului pielii.
Este foarte important ca masajul sa fie efectuat de catre o persoana cu pregatire specializata si trebuie stiut faptul ca uneori devine dureros pentru ca se actioneaza insistent la nivelul pielii. Un masaj anticelulitic realizat corect va diminua progresiv stratul adipos prin imbunatatirea circulatiei, iar rezultatele vor fi durabile.
Dumneavoastra ce preferati, electrostimulare sau masaj anticelulitic?
Postat de: Sabina-Dinu Joi, 28 Aprilie 2011
masaj-de-relaxare, tehnici de masaj, anticelulitic, electrostimulare, saloane de infrumusetare
S-ar putea sa va intereseze si:
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
De acelasi autor:
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
comentarii:
- De ce sa alegi produse de carmangerie provenite de la ferme certificate?
- Top 5 experiente de neratat in Dubai: de la safari in desert la cumparaturi de lux
- 5 ingrediente de evitat in samponul tau si de ce
- Cat dureaza o interventie pentru implantarea unei proteze de genunchi?
- Sfaturi pentru un zambet de invidiat: cat de des e bine sa mergi la dentist?