Retete rapide si gustoase: Piept de pui cu smochine
O mancare deopotriva usoara si sanatoasa, fara a fi o bomba calorica si un pericol pentru dieta dumneavoastra. Piept de pui cu smochine. Iata ce trebuie sa faceti pentru o masa delicioasa
Ingrediente
► 250 de grame pui
► 8 smochine
► 2 tulpini de telina
►40 grame unt
► 80 grame faina
► o legatura de arpagic
► 1 pahar de vin alb sec
► 2 pahare de supa de legume
► sare, piper
Mod de preparare
Taiati pieptul bucati mici si dati-le prin faina. In tigaie, topiti putin untul si rumeniti in el bucatelele de pui cam 5-7 minute, la foc iute. Stropiti puiul cu vin si cand vinul se evapora, tunati deasupra si supa de legume. Curatati de coaja smochinele si taiati-le in patru, adaugati-le alaturi de pui in tigaie si adaugati - dupa gust - sare si piper. Dati focul mic si lasati sa se faca 10 minute, amestecand din cand in cand. Tocati marunt telina si arpagicul si adaugati-le peste rezultatul final. Adaugati piper negru. Amestecati bine totul si impartiti in farfurii.
Pofta buna!
Postat de: Sorina-Corneanu Joi, 10 Februarie 2011
retete-culinare, retete-rapide, retete-cu-pui, pui cu smochine, pui, lefume, dieta, mancare sanatoasa, retete culinare
S-ar putea sa va intereseze si:
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
De acelasi autor:
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
comentarii:
- Amenajarea locuintei pentru o familie numeroasa: ce elemente ar trebui sa incluzi in decor?
- 5 pasi simpli pentru a pregati un carrot cake delicios chiar la tine in bucatarie
- Cum sa alegi ramele ochelarilor de vedere? 5 criterii de care sa tii cont
- Calatorii sustenabile: cum sa faci alegeri eco-friendly la inchirierea auto
- 3 moduri prin care iti poti transforma locul de munca intr-un spatiu zen