Prima librarie virtuala de carti electronice. Au inceput vanzarile de carte digitala pe CorectBooks!
Cu o oferta de 350 de titluri a peste 220 de autori, CorectBooks, prima librarie virtuala de carte electronica din Romania, anunta startul oficial al vanzarilor, dupa o perioada de trei saptamani de precomenzi in cursul careia vizitatorii si-au putut exprima preferintele in materie de literatura si au oferit sugestiile lor de imbunatatire.
Cei peste 150 de entuziasti ai cartii digitale care au lansat precomenzi pe CorectBooks de la lansarea din 1 octombrie au indicat un top 5 al preferintelor lor literare, pe locul intai situandu-se „Inainte de Barbati”, de Nina Bouraoui (detalii pe CorectBooks.com).
Vizitatorii CorectBooks au inclus in top 5 si „Cartea ceaiului” de Okakura Kakuzo, „Woody Allen. Bufon si filosof” de Dana Duma, „Asteptandu-i pe barbari” de Eugen Uricariu, respectiv „Dincolo de bine, dincoace de rau. Despre iubire” de Aurora Liiceanu si Alice Nastase.
Precomanda medie este de 1.8 carti si in valoare de 22 de lei iar cea mai mare precomanda contine 9 carti. Pentru a beneficia de discountul de 25% acordat in perioda de precomanda, anuntat de Sorin Rosca Stanescu cu ocazia lansarii librariei virtuale, cumparatorii au la dispozitie pana la 1 decembrie 2010 sa intre din nou pe CorectBooks si sa schimbe precomenzile in comenzi. Pentru a usura operatiunea de autorizare a cartilor cumparate, am adaugat pe CorectBooks un set de instructiuni si un tutorial video cu pasii de urmat de la achizitionarea titlului si pana la citirea acestuia.
„Ne bucura interesul acordat CorectBooks atat de catre cititori cat si de catre autori si edituri, care confirma potentialul proiectului si demonstreaza ca o initiativa inovativa, construita cu seriozitate, poate avea acelasi succes in Romania ca si in strainatate”, a declarat Sorin Rosca Stanescu, Director General Virtual Big Bang, compania care opereaza CorectBooks, prima librarie virtuala din Romania.
Pana acum, site-ul CorectBooks a fost accesat de 14.000 de vizitatori unici din 66 de tari, dintre care in top 5 se afla Romania, Germania, Statele Unite ale Americii, Marea Britanie si Franta. Timpul mediu petrecut in site de un vizitator unic este de 3:57 minute, iar numarul mediu de pagini vizualizate de un unic este 5.54.
In plus, pagina de Facebook a CorectBooks are peste 1.500 de fani, dintre care 56% femei si 44% barbati, care au postat in prima luna peste 200 de comentarii si mesaje in aceasta instanta.
Odata cu inceperea vanzarilor, CorectBooks se relanseaza intr-o forma imbunatatita atat din punctul de vedere al design-ului cat si al functionalitatilor, care include si implementarea catorva dintre sugestiile primite din partea cititorilor, cum ar fi posibilitatea de a lasa comentarii la fiecare volum. In plus, noua versiune CorectBooks a inclus o restructurare a informatiei, pentru a o face si mai accesibila utilizatorului si o completare a motorului de cautare cu posibilitatea de a selecta autorii in functie de nume si/sau prenume.
Pana in data de 3 noiembrie 2010, titlurile de pe CorectBooks achizitionate prin plata online cu cardul bancar vor putea fi platite in RON, conversia in valuta contului fiind facuta de catre banca emitenta. Dupa aceasta data, utilizatorii vor putea alege sa efectueze plata si in EUR sau USD, din formularul de comanda de pe site.
Plata in sistem PayPal poate fi facuta, incepand de astazi, in EUR sau USD, in functie de valuta dorita.
Cartile din libraria digitala CorectBooks sunt protejate cu un sistem performant de criptare care nu permite copierea sau distribuirea neautorizata. Sistemul este furnizat de Adobe (https://www.adobe.com) si permite deschiderea si citirea cartilor electronice in format PDF (si in perioada urmatoare si EPUB) pe orice calculator(PC, laptop sau Mac), prin instalarea cititorului Adobe Digital Editions (https://www.adobe.com/products/digitaleditions) . In plus, dupa descarcarea volumului comandat pe Adobe Digital Editions, titlul poate fi citit si de pe alte cititoare de carti electronice precum inclusiv iPad/iPhone, Nook sau Sony Reader. Lista completa a cititoarelor poate fi consultata pe situl Adobe (https://blogs.adobe.com/digitalpublishing/supported-devices).
Cartile electronice cumparate de la CorectBooks pot fi stocate de catre cumparator si citite si recitite oricand, pe maxim 6 suporturi digitale (dintre care unul este cel pe care a descarcat initial volumul).
In curand va fi lansata cea mai complexa platforma online integrata din Romania, CorectBooks fiind doar una dintre componentele acesteia.
Pentru mai multe informatii contactati: Aela Cotabita
E-mail: aela.cotabita@vando.ro, Tel: 0766 222 166
Postat de: A-Editor Vineri, 29 Octombrie 2010
carti electronice online, carti virtuale, carti digitale, librarii online, carti de literatura online
S-ar putea sa va intereseze si:
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
De acelasi autor:
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
comentarii:
- Cum sa alegi extensiile de gene pentru evenimente speciale?
- Elemente esentiale in geanta bebelusului pentru o iesire la parc
- La ce varsta este recomandat sa iti faci un peeling facial?
- Top 10 carti captivante pentru copiii de 10 ani: aventuri care modeleaza tineri cititori
- Cum sa alegi bratarile din aur in functie de tinuta vestimentara