Reteta dulciuri. Cum sa-ti prepari acasa bomboane Raffaello
Iti plac foarte mult dulciurile? Te intelegem. Iar daca vine vorba de bomboane si de creme albe iti oferim chiar si secretul bomboanelor Rafaelo, preparate acasa, direct de tine, in cel mai simplu mod cu putinta!
Ingrediente
► 100 ml apa
► 175 g zahar
► 100 g unt
► 100 g cocos
► 350 g lapte praf
► esenta de vanilie
Mod de preparare
Trebuie sa amesteci pe foc apa cu zaharul si untul, apoi lasi sa fiarba. Adaugi apoi nuca de cocos si lasi sa fiarba cateva minute. Se lasa sa se racoreasca 20 minute, apoi se adauga laptele praf si esenta. Se omogenizeaza bine pana se obtine o pasta buna de modelat.
Se pune la rece pentru 1 ora si jumatate. Cand scoti de la rece preparatul, iti pui o pereche de manusi subtiri pentru modelat si modelezi aluatul obtinut in forma de bila, de marimea bomboanelor, dupa care le rostogolesti in cocos.
Pofta buna!
Postat de: Sorina-Corneanu Sâmbătă, 24 Decembrie 2011
bomboane rafaelo, retete rapide, retete dulciuri, desert
S-ar putea sa va intereseze si:
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
De acelasi autor:
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
comentarii:
- 3 modalitati de a optimiza spatiul de lucru de acasa
- Beneficiile otetului de mere: utilizari in bucatarie si sanatate
- Secretele unei petreceri reusite: 5 reguli de care sa tii cont
- Tipuri de saltele pentru anumite categorii de oameni si/sau obiceiuri de dormit
- Sanatatea cerebrala: care sunt investigatiile care ajuta in evaluarea acesteia?