Revista copiilor – „Recreatia foarte mare”

In seara zilei de 05 martie 2012, sala Teatrului Muzical „Nae Leonard” Galati, s-a dovedit a fi neincapatoare pentru numarul mare al celor care au luat parte la un eveniment in premiera pentru Galati, organizat de catre Centrul Cultural „Dunarea de Jos”. Revista copiilor – „Recreatia foarte mare”, a fost un real succes, o actiune care a reunit un numar de 70 de elevi, cursanti ai Scolii de Arte, de la clasele de actorie, balet, canto muzica usoara si populara, instrumente si dans popular.

CCDJ_2_opt.jpg

Timp de aproximativ doua ore publicul spectator a fost partas la o recreatie vesela si cu adevarat „mare”, in care cei mai talentati cursanti, in „Recreatia foarte mare” elevi ai „profului de moda veche” Paul Buta (semnatarul regiei si scenariului spectacolului), si-au aratat maestria actoriceasca dar si talentul in ale dansului si cantatului.

„Este o initiativa, care trebuie sa recunosc, imi apartine, dar pe care am reusit sa o realizez impreuna cu profesorii si elevii de la Scoala de Arte. Pentru activitatile Centrul Cultural „Dunarea de Jos”, revista copiilor reprezinta un adevarat castig. Spectacolul „Recreatia foarte mare” acopera o „plaja” de public foarte mare pentru care institutii teatrale, nu au la aceasta data repertoriu. Este vorba de elevii claselor V-XII, fiind totodata un spectacol care se adreseaza si parintilor care astfel, au ocazia sa afle care sunt preocuparile copiilor, in „Recreatia foarte mare”, a declarat Sergiu Dumitrescu, directorul Centrul Cultural „Dunarea de Jos”.

Domnia sa a mai precizat ca dupa succesul primei reprezentatii, intr-un parteneriat cu Teatrul Muzical „Nae Leonard”, Revista copiilor – „Recreatia foarte mare”, va putea fi urmarita in fiecare luna, intr-o adevarata stagiune.

 

Foto - CCDJ Galati

Nota obtinuta:
10 (2 voturi)
2407 vizite
Noteaza si tu acest articol:
10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

Postat de: Silvia-Filip Luni, 12 Martie 2012

Etichete pentru acest articol:

Centrul Cultural Dunarea de Jos Galati, Recreatia foarte mare, Teatrul Muzical Nae Leonard GalatiS-ar putea sa va intereseze si:

Petrecerea de Halloween a inceput sa fie sarbatorita si la noi, in special de generatia [..]
citeste si comenteaza
Au mai ramas cateva zile pana la mult asteptata zi de 14 februarie. Daca v-ati facut deja [..]
citeste si comenteaza
Oricat de mult te-ai pregati pentru vacanta indelung asteptata si oricate masuri de [..]
citeste si comenteaza
Desi se pare ca mai sunt cateva stradute in trepte in Bucuresti, strada Xenofon este [..]
citeste si comenteaza

De acelasi autor:

Nu am stat niciodata sa ma intreb oare cum ar arata un alfabet al relatiilor, fie ca este vorba de [..]
citeste si comenteaza

comentarii:

Adauga comentariu

Care este varsta ta, cititoare a portalului www.femeiastie.ro?

  • - 10 ani
  • 11 - 14 ani
  • 15 - 18 ani
  • 19 - 24 ani
  • 25 - 30 ani
  • 31 - 35 ani
  • 36 - 40 ani
  • 41 - 45 ani
  • 46 - 50 ani
  • 50 + ani

vezi rezultate