Castigatoarele celei de-a XIV-a editii a premiilor Femeia Anului 2011

angela-baciu-femeia-anului-2011

Gala premiilor Femeia Anului 2011, organizata de revista Avantaje in parteneriat cu Avon Cosmetics Romania si JW Marriott, a desemnat castigatoarele celei de-a paisprezecea editii.

In acest an s-au acordat noua premii de excelenta, la sapte categorii. Revista Avantaje a acordat titlul Femeia Anului 2011 pentru urmatoarele categorii: Promovarea si Apararea Drepturilor Copilului, Promovarea si Apararea Drepturilor Femeii, Ambasador al Artei Romanesti peste Hotare, Implicare si Responsabilitate Sociala, Promovarea si Apararea Valorilor Democratiei, Initiativa in Sprijinul Semenilor si Consilierea mamelor aflate in situatii de criza.

 

Cele noua premii de excelenta sunt:

Implicare si Responsabilitate SocialaAmalia Enache, prezentatoarea Stirilor Noptii de la PRO TV, pentru activitatea de reprezentare a organizatiei Hope and Home for Children Romania, lider mondial in inchiderea leaganelor de copii de trista amintire. Vedeta se implica activ in sprijinirea copiilor abandonati, ajutandu-i sa se integreze in centre maternale sau case de tip familial. 
Trofeul a fost  inmanat de printesa Marina Sturdza.

 

Ambasador al Artei Romanesti peste Hotare – actrita Ada Condeescu, pentru profesionalismul si profunzimea interpretarii actoricesti in filmele „Eu cand vreau sa fluier, fluier”, si „Loverboy”, filme premiate la festivaluri internationale, dar si pentru activitatea de implicare sociala.
Trofeul a fost inmanat de Iana Matei, directoarea Centrului de recuperare a victimelor traficului de persoane Reaching Out din Pitesti, desemnata „Europeanul anului 2010”.

 

Promovarea si Apararea Drepturilor CopiluluiOlga Cridland, presedinta Asociatiei PAVEL, asociatia parintilor cu copii bolnavi de cancer, leucemie si anemii grave, pentru devotamentul si daruirea neconditionate de care da dovada in ajutorarea copiilor bolnavi si a familiilor lor.
Trofeul a fost inmanat de Malvina Cservenschi, TVR 1.

 

Promovarea si Apararea Drepturilor FemeiiRoxana Toganel, director de proiect al Asociatiei COLFASA, pentru implementarea in Romania a proiectului “Femeia conteaza”, care isi propune combaterea fenomenului de mobbing, a discriminarii pe piata muncii, prin promovarea incluziunii sociale a femeilor cu dizabilitati.
Trofeul a fost inmanat de Daniela Palade Teodorescu, redactor sef Avantaje.

 

Promovarea si Apararea Valorilor Democratiei Cristina Guseth, directorul Freedom House Romania, pentru intreaga activitate de peste 20 de ani in slujba promovarii presei independente, a justitiei nepartinitoare si a bunelor practici in administratia publica, una dintre cele doua romance incluse in enciclopedia „1000 Peace Women across the Globe”.
Trofeul a fost inmanat de Cristina Simion, co-fondator al concursului Tanarul Jurnalist al Anului.

 

Initiativa in Sprijinul Semenilor – la aceasta categoria au fost acordate 3 premii:

 

- Dorica Dan, presedinta Asociatiei Prader Willi din Romania, fondatoarea Centrului Pilot NoRo din Zalau, singurul Centru din tara destinat ingrijirii copiilor cu boli rare, construit in cadrul Parteneriatului Norvegiano-Roman pentru progres in bolile rare.
Trofeul a fost acordat de Excelenta Sa, ambasadorul Norvegiei la Bucuresti, dl. Oystein Hovdkinn.


- Angela Baciu, poeta, publicista, manager pentru proiecte culturale si educationale, initiatoare a numeroase proiecte culturale pentru copii si tineret, desfasurate in orasul Galati, militanta activa in organizarea de actiuni caritabile destinate strangerii de fonduri pentru diverse persoane fizice cu nevoi speciale si asociatii.
Trofeul a fost acordat de Simona Gherasim, Women’s Success Coach, protagonista copertei Avantaje, editia de februarie, in cadrul Campaniei “Si tu poti fi pe coperta!”, adresate femeilor obisnuite cu povesti neobisnuite de viata.

- Anamaria Schweitzer, director executiv al Fundatiei Baylor Marea Neagra Romania, din Constanta, pentru activitatea de coordonare a Centrului clinic de Excelenta HIV si a crearii Laboratorului Mobil de Testare si Consiliere Gratuita pentru HIV si virusuri hepatitice B si C.

Trofeul a fost acordat de Razvan Diratian, director general Avon Romania si Moldova.

 

Consilierea mamelor aflate in situatii dificile de viata Andreea Marin Banica, pentru proiectul „Scoala mamelor”, cel mai amplu proiect de consiliere si asistenta gratuita a mamelor aflate in dificultate, si pentru statutul de Ambasador Avon Romania - Campania pentru Sanatatea Sanilor.

Trofeul a fost acordat de Raluca Kisescu, Senior Manager Commercial Marketing Avon Romania si Moldova.

 

Evenimentul de anul acesta a fost centrat pe conceptul de respect pentru femei – respect pentru valorile feminitatii si pentru tot ceea ce femeia aduce umanitatii. Avantaje sprijina Campania Respectului pentru Femei, demarata de Avon impotriva violentei domestice din Romania.

 

Foto Revista Avantaje (poeta Angela Baciu)

Nota obtinuta:
10 (5 voturi)
2237 vizite
Noteaza si tu acest articol:
10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

Postat de: Silvia-Filip Luni, 27 Februarie 2012

Etichete pentru acest articol:

Gala premiilor Femeia Anului 2011, revista Avantaje, Amalia Enache, Ada Condeescu, Olga Cridland, Roxana Toganel, Cristina Guseth, Dorica Dan, angela baciu, Anamaria Schweitzer, Andreea Marin Banica.


S-ar putea sa va intereseze si:

Paula Clitan, Alexandru Pop si Veronica Tomos sunt noile vedete ale designului [..]
citeste si comenteaza

De acelasi autor:

Cum oare poti sa il determini pe cel mic sa imparta jucariile pe care le are ? Nu poti sa ii faci [..]
citeste si comenteaza
Luni, 15 octombrie 2012, incepand cu ora 10.00, in Sala Auditorium de la Complexul Muzeal de [..]
citeste si comenteaza

comentarii:

Adauga comentariu

Care este varsta ta, cititoare a portalului www.femeiastie.ro?

  • - 10 ani
  • 11 - 14 ani
  • 15 - 18 ani
  • 19 - 24 ani
  • 25 - 30 ani
  • 31 - 35 ani
  • 36 - 40 ani
  • 41 - 45 ani
  • 46 - 50 ani
  • 50 + ani

vezi rezultate