Irina Markovits te invata cum sa fii propria ta stilista

Fii_propria_ta_stilista

Jurnalistul de moda si stilistul Irina Markovits va sustine la Timisoara, in perioada 28 – 29 aprilie, un curs de stil personal - “Fii propria ta stilista“. Doamnele si domnisoarele interesate sunt asteptate la Eve Fashion Lounge, intre orele 10-15.

Cursul “Fii propria ta stilista” isi propune sa va dezvaluie care sunt secretele unui consultant de stil, cum sa fiti sigure de alegerile voastre vestimentare si sa aveti curajul abordarii unui nou stil, cum sa purtati doar acele culori care va avantajeaza, cum sa alegeti accesoriile care vi se potrivesc, in functie de silueta pe care o aveti, si multe alte sfaturi de stil si imagine personala. Cursul este impartit in 2 sedinte a cate 5 ore. Taxa de participare este de 100 euro de persoana, iar la sfarsitul cursului participantele vor primi o fisa profil a tot ceea ce le reprezinta din punct de vedere al stilului vestimentar.

 

Calendarul cursului   “Fii propria ta stilista”

Organizate in mod regulat de peste 4 ani, cursurile open de stil si imagine personala sustinute de Irina Markovits se desfasoara atat in Bucuresti, cat si la nivel national. Urmatoarele cursuri sunt in Timisoara(28 - 29 aprilie), Constanta (5 – 6 mai), Iasi (12 - 13 mai), Brasov (26 - 27 mai) si  Sibiu (2 - 3 iunie).

Persoanele care vor sa participe se pot inscrie la adresa de mail, office@imagematters.ro. Atentie, locurile sunt limitate! Numarul maxim de participanti este de 25 persoane/oras.

 

Despre Irina Markovits

Irina Markovits are o bogata experienta in consultanta de imagine, jurnalism si comunicare. Ea a fondat Image Matters, primul birou de consiliere de imagine din Romania, in 2004. Experienta de stilist a recomandat-o pentru proiecte cu branduri de moda si locatii de shopping, dar si pentru juriul emisiunilor “Shoppingul, pasiunea mea” si “Euforia FB” ale postului TV Euforia Lifestyle. Activitatea sa de jurnalist de moda din ultimii 10 ani include sustinerea de cursuri la Fundatia Calea Victoriei si in engleza la The Hobby, editarea blogului StyleDiary.ro si colaborari cu revistele The One, Tabu, Story, Felicia, siteurile Fashionandbeauty.ro si 121.ro.

Nota obtinuta:
10 (4 voturi)
2880 vizite
Noteaza si tu acest articol:
10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

Postat de: Andreea-Samoila Sâmbătă, 28 Aprilie 2012

Etichete pentru acest articol:

Fii propria ta stilista, curs de stil, imagine personala, Irina Markovits, sfaturi de stil, frumusete, moda, haine, consultant de stil


S-ar putea sa va intereseze si:

De acelasi autor:

Catalin Relenschi este un pictor clasic-realist, cu toate acestea in picturile sale regasim si alte [..]
citeste si comenteaza
„In viata cel mai important lucru este sa faci ceea ce-ti place cu adevarat pentru a da randament [..]
citeste si comenteaza

comentarii:

Adauga comentariu

Care este varsta ta, cititoare a portalului www.femeiastie.ro?

  • - 10 ani
  • 11 - 14 ani
  • 15 - 18 ani
  • 19 - 24 ani
  • 25 - 30 ani
  • 31 - 35 ani
  • 36 - 40 ani
  • 41 - 45 ani
  • 46 - 50 ani
  • 50 + ani

vezi rezultate